Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja lezártuk egy érzelmes találkozóval az exemmel, azóta néha rám kérdezett hogy vagyok, aztán most találkozót szeretne, de nem mondja, hogy újra akarja kezdeni, lehet, hogy ez az oka?
Figyelt kérdés
Látszólag érdeklődik van e valakim, de nem mondta, hogy újra akarja velem kezdeni.
Én még szeretem, nagyonis!!!
2022. jún. 2. 16:40
1/9 anonim válasza:
Nyilván, mi a fenének érdeklődne.
A kérdés az, hogy van e bármi értelme az egésznek, ha eddig sem működött.
2/9 anonim válasza:
Akkor ő zárta le. Valszeg nem akar semmit csak szexet vagy hülyíteni csak.
3/9 anonim válasza:
Vagy csak dugni akar. Szakítás után mindkettő szánalmas, és egyiknek sem lesz jó vége számodra!
4/9 A kérdező kommentje:
Ez egy őszinte, mély kapcsolódás volt közöttünk, nem hiszem, hogy szexet szeretne!
2022. jún. 2. 16:53
6/9 anonim válasza:
4-es "egy őszinte, mély kapcsolódás" miért került lezárásra, egyáltalán meddig voltatok együtt, és milyen jellegű kapcsolatban?
7/9 anonim válasza:
Ha olyan "mély kapcsolódás" lett volna, akkor nem lett volna vége.
Az meg eleve komolytalanságra vall, hogy mindig keresitek egymást a szakítás után. Akkor mi értelem volt szakítani? Vagy mi értelme lenne újrakezdeni? Változott valami? Az változás pl. hogy eddig nős volt, és most már elvált.
8/9 A kérdező kommentje:
40- esek vagyunk, több évig voltunk együtt, sokat hibáztam emiatt eltávolodott, mire észbekaptam késő volt.
2022. jún. 2. 18:41
9/9 anonim válasza:
Miket hibáztal? Megcsalás vagy más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!