Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköszönő üzenetet írjak neki, vagy a találkozóról kérdezzem?
Tudom, butacskanak hangozhat az egesz sztori, viszont a szivemnek nem tudtam parancsolni miota megismertem.
Egyetemen ismerkedtunk meg,szaktarsak voltunk, mindketten 26 evesek vagyunk most.
A srac kulfoldi.
Szoval az egesz 2019 ben kezdodott,amikor baratokka valtunk, aztan jottek a szerelmes levelek, versek, viragok, es azon kaptam magam, hogy szeretem. Persze az o oldalarol indult ez intenzivebben, hogy szerelmet vallott es hasonlok...
Fizikai kapcsolat csak egy ketszer volt koztunk, az is masfel ev utan, hogy megismertuk egymast. En azt ugy szerettem volna,amikor mar baratnojenek hiv,es mutat valamifele elkotelezodest. Ez nem tortent meg.
Szoval igazabol tavaly nyaron lett vege azzal, hogy besokalltam attol, hogy semmi nem valtozik..o csak testi kozelsegre nyitott,viszont arra nem,hogy komoylan vegyen.
Tobb oka is volt ennek, mivel kulfoldi es habar itt dolgozik,nem feltetlen ide tervei az eletet. Hozzateszem en nyitott vagyok kulfoldon lakni,de ezt a temat o nem is szerette volna atbeszelni.
Nagy ignoralassal lett vege ennek tavaly,mivel hiaba hogy besokalltam,de szerettem volna tole magyarazatot kapni az akkori kerdeseimre....es nem adott. Teljesen osszetortem akkor..
Iden egy kozos baratnak irt,hogy beszelne velem,de nem bator hozza. En emiatt ideges lettem,hogy annyi ignoralas utan megis mit akarna velem beszelni...es irtam neki, hogy ne tettesse,hogy o jo fiu a sztoriban.. utana ez az irogatas elhuzodott odaig,hogy o olyan dolgokat mondott,amikre nem is gondoltam. Vegul irtam neki, hogy en mar nem szeretnek haragot tartani es kertem,hogy ne fajdalmas legyen a vege..mert hat erzelmei meg mindig vannak fele, vagyis kozel all a szivemhez es legszivesebben elfelejtenem ezt a rossz idoszakot, de tudom,hogy o nem szeret es korabban sem. Furcsa dolgokat irt,hogy sok mindent mondana,de nem akar....szoval nem volt fair ez sem tole...
Vegul arra jutottunk, hogy kertem, ha lehet talalkozzunk utoljara,hogy ne ignoralassal legyen ez vege...talaljunk bekes megoldast.
Mivel megbetegedett(covid),igy nem tudott a het elejen talalkozni,mert meg nem jart le a ket het...szoval igazabol meg akkor a pentek emlitesre kerult, de odairtam, hogy hameg mindig talalkozna,akkor hagyok idot persze hogy egeszsegilet rendbejojjon...ha viszont nem talalkozna ,akkor meg legalabb tudatt vele,hogy en beket szeretnek...
Szeretnemazt,ha most kiveteles o irna, es kerdezne a talalkozorol....de tudom,hogy nem fog..es ez faj...
Azon gondolkodom,hogy mit irjak neki...Azt ,hogy akkor ez ennyi es hogy en mar nem eroltetem a beket es semmit sem, es elkoszonok. Vagy pedig mintha mi sem tortent volna kerdezzem meg,hogy van ,es jo e neki holnap vagy holnap utan talalkozo...
En szeretnek vele talalkozni...Tudom ez nem eszszeru dolog tolem. De valahogy szeretnek a kozeleben lenni,meg ha utoljára is....
Szoval ez kicsit fura helyzet,tudom...mert hat megallapodtunk hogy vege annak hogy mi egymas eleteben legyunk...csak en szeretnem ezt 'bekesen' kivitelezni....
Talan arra van szuksegem,hogy eloben megint lassam es megbizonyosodjak hogy mennyire erdektelen velem kapcsolatban es hogy nem szamit neki ,ha soha tobbet nem lat mar...Persze az ellenkezojet szeretnem legbelul,de tudom,az nem fog megtortenni.
Szerintem ezt az a legegyszerűbb/szarabb/ s legfelnőttebb ha magadban rendezed le s nem várod/könyörgöd ki hozzá az aszisztálását.
Háthoz mész a pofonért újra és újra. Miért?
Mert bízni akarsz benne.
Bízni hogy felelősséget vállal az érzéseidért.
Erre eddig évekig képtelen volt.
Te meg könyörögsz neki.
Nem fog, eddig se tette. A többi meg süket duma részéről.
A felesleges szamomra nem felesleges...mert nekem nehez ez...
En nem ertem,hogy miert nem lehetett ezt emberiebben...miert jatszott a szavakkal meg a vegen is....
Irtam neki egy olyan uzenetet, hogy tudom, hogy csak bolonditott ezzel es most az jonne,hogy en konyorgok hogy beszelhessek vele vagy talalkozzunk.....es hogy nem gondoltam,hogy erre a szintre elmegy...
De ra sem ment eddig
Hat ne haragudj, azt írod, hogy számodra nem felesleges… közben az, mert semmivel nem vagy előrébb csak folyton megalázkodsz.
Pedig semmi nem történt, te írogatsz neki, őt nem érdekli.. és nem is fogja. Ne gondold, hogy majd most magába néz és rájön, hogy máshogy kellett volna viselkedni.
Amugy nagyon sajnálom. Ennek a sztorinak mindkét oldalán voltam már. Sajnos neked egyedül kell ezen tovább lépned és nem hagyni, hogy a másik úgy rángasson, ahogy neki tetszik.
Tudom,az eszem sajnos itt nem igazan hasznalom..pedig kellene....
En mar egy bekes lezarasnak is orulnek,hiaba nem lenne benne az eletembe....csak szeretnek bekevel elvalni...de o csak irta,hogy beket akar koztunk, de nem ugy cselekszik...
Ha az eszedre nem tudsz hallgatni, legalább a méltóságodra hallgass.
Megalázkodsz már ezzel az írkálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!