Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-Lány barátságban meddig lehet elmenni?
Meddig lehet azt mondani , hogy barátság és mi az a határvonal ahonnan már nem?
Tudom , hogy nincs éles határ mert mindenkinél más ez a szint. Ezért is vagyok kíváncsi többféle válaszra is.
Pl.: csók, ölelés, flört, dicséretek, stb...
Nekem az első csóktól számít egy kapcsolat párkapcsolatnak. Szóval, amíg csak ölelés van, addig nekem okés.
28/F
Számomra az nem világos, hogy sokaknak mi olyan bonyolult ezen:D
Azon túl, amiket leírsz, szerintem egyértelmű, hogy ha már valami mást is érzel a másik iránt mint szimpla barátság, elképzeled akár a csókot, akár mast, komolyan megfordul a fejedben, az már nem barátság.
De megfordítom: ha épp hülyéskedtek valamit és mind a ketten szinglik vagytok tehát senki nem sérül, és úgy "poénból" nyomtok egymás szájára egy csókot, akkor ha valóban barátok vagytok és nincs mögötte más erzelem, akkor ez sem változtat.
Sok férfi barátom van, van aki közelebbi, van aki kevésbé, de még soha egyikkel se képzeltem el többet, de nem is akartam. Nem vágyom rá.
De ha meg kéne bármelyiket is csókolnom valamiért (nem volt ilyen, nem szoktam ilyesmit csinálni amúgy) pontosan tudom, hogy nem változtatna az érzéseimen.
Gimiben egyszer megcsókoltam egy barátnőmet akivel azóta is szoros a barátságunk (részegek voltunk és tini hülyeség:D) nem lettem se leszbikus, se bi és nem néztem rá máskepp. Ez egy férfival se lenne máshogy.
De ez amit írtam csak szemléltetés, nem csókolózom a barátaimmal. De meg se fordul, ha meg muszáj lenne, akkor se változtatna az érzéseimen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!