Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a határ a barátságban egy férfi és egy nő között? Mikortól több mint barátság, udvariasság?
Mik azok az apró dolgok,amik elárulják,hogy egyik mádik fel elkezdett valamit érezni?
N
Erre elég könnyű egzakt választ adni.
Minden belefér a férfi-női barátság témakörbe, amit megtenne a férfi egy 120 kilós 2 méteres haverjával is (vagy a nő egy közeli kolléganőjével).
Tehát igen, belefér, hogy pl megölelik egymást (én meg szoktam ölelni a haverom váll-vállvetve), de nem fér bele, hogy mondjuk a fenekére csúsztassam a kezem (nyilván a havernak sem ragadom meg a hátsóját)
Ez a teszt általában jól működik annak terén, hogy eldöntsd, már átlépted a határt, vagy még a határon belül vagy.
Apró dolgokból nem biztos,hogy észreveszed, főleg ha közeli, régi barátság fűz össze benneteket. Abba belefér az érintés,az erősebb érdeklődés, a "szeretgetés".
Én azt gondolom,hogy zavarban lennék ha a pasi barátom iránt többet kezdenék el érezni. Fontosabb lenne az hogy nézek ki amikor találkozunk,és zavarba jönnék ha megérint, megölel.
Egy pasinál is lehet ezeket érezni, hiszen Ő is adhat jobban magára, zavarba jöhet, és az öleléséből, pillantásából érezheted,hogy a régi-e még, vagy változott.
Én nagyon jól ismerem a pasi barátom minden reagálását, tehát azonnal tudnám ha elkezdeni a részéről más irányba menni a barátság érzése.
Tényleg jó a 3-as válasza, de én a pasi barátommal 20 éve nem kerülök olyan helyzetbe,hogy ezt tesztelni tudjam.Üdvözöljük egymást, ehhez tartozik az ölelés, de attól,hogy nem csúsztatja a fenekemre a kezét még érezhet bármi egyebet.
Hozzáteszem: volt már olyan pasi aki megpróbálta, barátságtól és érzéstől függetlenül,mert pasi, és mert kellően merész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!