Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek adjak neki esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak neki esélyt vagy inkább engedjem el?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, lassan szépen kialakultak az érzelmek, de úgy hogy még nem találkoztunk.

Kimondtuk egymásnak hogy szeretjük a másikat és össze is jöttünk.

(Azért csináltam így, mert ritkán tetszik meg valaki és akkor nagyon hamar kiforrnak az érzelmek, ilyenkor nem csak neten érzem ezt, hanem amikor találkozom a személlyel akkor is ugyan úgy szerelmes vagyok).

Lényegében már megvolt beszélve egy találkozó jövőhétre valamikorra, ezen a héten még várnom kellett, mert más programjai voltak.

Viszont tegnap felhoztam egy random talit, mert a közelemben lakik és volt egy jó program amit szívesen csináltam volna vele.

De azt felelte, hogy ő most nem akar talizni, majd jövőhét szombaton mert nincs rá felkészülve és izgulós.

Hogy min izgul ennyire nem kaptam rá választ.

Így nem értettem meg, ő pedig az én nézetemet nem értette meg, hogy időhúzásnak gondolom azt az egy hetet még és persze hétközben barátaival van meg dolgozik és ez lenne az első tali, de ő izgul.

Nem tudtam hová tenni, ő pedig csak annyit reagált hogy hát akkor ezt így nem érdemes folytatni.

De ha meggondoltam magam elérem őt.

Azóta viszont nincs jó kedvem és nem tudon mi lenne a legjobb.

Mindketten 21 évesek vagyunk.

UI:Sajnálom hogy ez ilyen gyerekes viselkedés amit lefolytattunk, csak szeretnék tisztán látni és szeretnék normális választ kapni.

2022. máj. 29. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetsz szerelmes, mikor nem is ismered?

Hogy “jöttetek össze”, ha nem is találkoztatok?

Miért vagy meglepve, hogy semmivè foszlik az egész, mikor eddig is semmi volt?

2022. máj. 29. 09:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Az első kérdésre a regényeben megírtam a választ :)

2. Lényegében elég furán, csak mert kimondtam az érzéseimet és ő is kimondta az érzéseit.

Aztán kimondta hogy együtt vagyunk.

Viszont ebben inkább az játszik, hogy szerettem volna már kapcsolatot.

3.Valahogy azt hittem ő más lesz, mint amit korábban kaptam másoktól.

Hogyha valakivel elkezdett kialakulni valami, minden szép és jó volt, csak aztán amikor kapcsolat lehetett volna belőle, akkor mindig én voltam a másodlagos, a b terv, az akit talonban tartottak.

Én meg csak naívan szerelmes voltam.

Nos azt hittem lesz olyan végre aki viszont szeret és fontos leszek neki.

De az hogy random nem találkozott tegnap velem, nem tudom mennyire megbocsátható dolog.

2022. máj. 29. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Első sorban azt kellene tudni, hogy ez a kreált kapcsolat csak a te fejedben vagy az ő fejében is létezett-e. Lehet sértő így a megfogalmazás, de arra célzok, hogy esetleg lehet sokkal többet láttál bele ami valójában volt.

Ez a találkozó miatti görcsös félelme több dologból is adódhat. Én nem akarok tippelgetni mert úgy gondolom, hogy feleslegese, mert tényleg lehet ezer oka, de talán nem is ez a legnagyobb gond ami okot adhat arra, hogy meghátrálj, hanem inkább a konfliktus kezelési készsége. Szóval vagy elfogadod amit ő mond és akar vagy akkor hagyjuk.

Az a rész tényleg érhető lenne, hogy fél a találkozótól, ha fontos vagy neki de, ha ezek után még azt várja el, hogy te keresd és ő pedig nem fog írni neked akkor nagy valószínűséggel más komolyabb dolog is lehet a háttérben.

2022. máj. 29. 10:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Az ő fejében is létezik, ő kezdeményezett és első sorban ő mondta ki, hogy szeret és szerette volna ha a barátnője lennék.

Én azt értem, hogy fél, viszont nem tudom hogy egy héttel később ez mitől lenne jobb, mivel változna.

Főleg, hogy konkrétabb indokot nem mondott amivel megtudnám érteni a helyzetét.

Lényegében leírtam neki hogy akkor tényleg hagyjuk így, mert amikor leírtam a nézetem mindig ugyan azt hajtogatta, hogy nem értem meg, viszont ezzel egyúttal folyamatosan azt éreztem, hogy ha nem fogadom el, akkor nincs értelme, ha pedig elmondom hogy ennek tényleg nincs értelme hagyjuk egymást akkor még lazán kezeli és elmondja ha meggondolnám magam akkor megtalálom.

De nem tudom hogy mi lenne a legjobb döntés.

2022. máj. 29. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem találkoztatok még, pedig nem laktok messze egymástól, de már kialakultak az érzelmek és “jártok”.

Neten bárki azt mond magáról, amit akar. Te jelenleg az agyadban kialakított képhez vonzódsz. Ebből szokott lenni aztán a csalódás.

2022. máj. 29. 10:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnos olyan vagyok, hogy ritkán tetszik meg valaki, de akkor elég könnyen ki tudnak alakulni az érzelmek, akár neten keresztül is találkozó nélkül.

Itt inkább az a kérdésem, hogy megéri találkozni vele és várnom egy hetet?

2022. máj. 29. 10:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a másik fél nagyjából semmit nem érez, ha így áll hozzá. Amúgy sem gondolom, hogy pusztán neten keresztül ki tud alakulni érzelem, hiszen nem tudhatod, hogy a való életben vonzódni fogsz-e hozzá vagy taszítani fog. Én a helyedben mondanám neki, hogy vagy talizunk az elkövetkezendő napokban vagy akkor hagyjuk egymást. Ez nem más, mint időhúzás részéről.
2022. máj. 29. 10:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát én is ezt gondoltam, hogy másodlagos vagyok.

Közben meg elmondja mennyire cukinak tart és megköszöni hogy vagyok neki, meg hogy így törődöm vele, de igazából valahogy ebből nekem se az jött le mintha nagyon érdekelné.

Én értem hogy más barátnőjének ezzel nem volt problémája, én is most vártam, de most nem értem hogy miért kell húzni az időt, ahelyett hogy találkoznánk.

Nekem már sokszor volt, hogy neten alakultak ki az érzelmeim, de amint találkoztunk ott már nem volt kérdés, mert ugyan úgy éreztem iránta.

Igen, tényleg fura hogy neten alakul ki, nem pedig személyes találkozókkal, viszont sajnos ha én elkezdek randizni valakivel kb sosem érzek semmit, ezzel a módszerrel pedig igen, csak ritka.

Mondjuk eddig kb mindig ilyesmi volt a vége.

2022. máj. 29. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elengedném. Akármilyen izgulós is azért 21 évesen ne viselkedjünk már így

Ha valamilyen oknál fogva mégis újra elkezdtek beszélni, mindenképp iktassátok be azt a hétvége találkozót és ha azt is lemondja akkor végleg felejtsd el.

Viszont a helyedben nem alázkodnék meg és nem keresném.

Nem neked kell teperni utána, jelenleg neki kéne írnia neked és nem úgy viselkedni mint 1 kisfiú.

Ne legyél bolond. Ne puncsolj neki.

Ha fontos vagy neki akkor keresni fog.

2022. máj. 29. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Én is nevetségesnek tartom, hogy jártok, de még nem is találkoztatok, szerelmesek vagytok/vagy, és gyerekes ez az egész történet, de mégis azt mondanám, maradjon a megbeszélt tali! Számomra a te viselkedésed sem szimpatikus, bocsi, mert igen, könnyen lehet, hogy nem igazán érdekled, bármi, de van már egy megbeszélt, közeli tali, miért kéne random meghívásra ugrani, vagy a barátokat háttérbe helyezni egy vadidegen miatt? Találkozzatok, aztán, ha nem mondja le, egyebek, kiderül személyesen, hogy mi van.
2022. máj. 29. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!