Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert nem hiv engem talalkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem hiv engem talalkozni ha valoban kivancsi ram? Meddig akar még irkalni talalkozas nelkul 28 eves letere?

Figyelt kérdés

Messengeren beszelgetunk par napja en kivancsi vagyok ra hogy eloben milyen, hogy jol ereznenk e magunkat egyutt stb, de ha o is kivancsi miert nem hiv talalkozni? Kezd elfogyni a turelmem 28 eves en 22, en nem tudok meg nem is akarok tovabb internetet keresztul "ismkerkedni" anelkul hogy latnam. Mondtam neki hogy ha nem kivancsi ram mondja meg, de azt irta kivancsi.

Akkor miert nem hiv randira?

Mire var?

2022. máj. 28. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerintem is foglalt
2022. máj. 28. 23:38
 12/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem pár nap írkálás után tudja mindenki, hogy felkeltette-e az érdeklődést vagy nem. Utána mehet egy telefonhívás vagy videóhívás, ott pedig el lehet dönteni, hogy akarok-e személyesen találkozni vagy. Max másfél hét sztem.

Én nem írogatnék hosszabb ideig. Ha ennyi idő alatt ő nem biztos benne, h találkozni akar velem, akkor engem nem érdekel.

2022. máj. 29. 00:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem szeret mindenki egy pár nap után találkozni, pl. én is ilyen vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy csak szórakozok a másikkal. Egyébként nem értem miért nem te dobod fel, hogy találkozzatok. Én ha valakivel akarok találkozni, akkor csak szimplán elhívom, attól még, hogy vaginával rendelkezek még meg tudok ennyit tenni.

De pont itt a probléma, amit látok manapság sok kacsolatban is, hogy akad egy aktuális probléma, és te biztos nem fogod mondani és fel se hozod neki. És már így az elején is. Kommunikáljatok, emberek. Attól még, hogy csak kevés ideje ismered lehet mélyen beszélgetni, kommunikálni, mindketten egy nyelvet beszéltek. Mondd el neki hogy érzed magad ezzel kapcsolatban, hogy úgy érzed nem szeretne veled találkozni, nem vesz komolyan, és hogy miért érzed ezt, stb. Felnőtt nő vagy, ha már az elején így csökönyösködsz, hogy márpedig én nem is fogom szóbahozni, hanem inkább a gyakorira írsz ki kérdést, hogy mit csinálj, akkor szerintem te még nem állsz készen egy párkapcsolatra, mert a későbbiekben sem fogtok átlendülni a problémáitokon. És ezt most nem sértésnek szántam, csak néha már tényleg fáj nézni, hogy az emberek nem képesek megoldani egy egyszerű problémát, amihez csak őszinte kommumikáció kéne, és túl van bonyolítva az egész.

2022. máj. 29. 08:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Azert irtam ki a kerdest mert nincs tapasztaltom kapcsolatok teren es erdkekelt hogy vannak ezzel a ferfiak. Tudom hogy a kommunikaciocal mindent meg lehet oldani, de en nem hozom fel a talit egy vagyok a no nehogymar en hivjam el...veszett ugy lenne az egesz

Amugy mar nem beszelek vele!

Koszonom a valaszokat

2022. máj. 29. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
igazad van és jól tetted, hogy nem nyomultál. Kár nyomulni, ha akar Téged, tenni fog az ügy érdekében. Ez is egy szűrő.
2022. máj. 29. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha már nem is beszéltek akkor jobban is tette hogy nem hívott el xD Ez gyorsan lezajlott :D
2022. máj. 29. 18:40
 17/18 A kérdező kommentje:
O akar beszelni de en mar nem
2022. máj. 29. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi volt.
2022. máj. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!