Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerek egy lányt akinek volt már sok barátja, engem ez taszít, normális dolog?
Figyelt kérdés
Ő szeretne engem megismerni amikor épp nincs senkije. De annyira gáznak érzem hogy tudom azt hogy volt már egy pár barátja. Nem tudnám őt komolyan venni. Ki tudja már hány farkat szopott.
Neki ez nem kellemetlen hogy tudom mennyi fiúja volt már?
2022. máj. 28. 11:20
11/13 anonim válasza:
9es ez marhaság. Nekem sem vonzó ha egy férfi minden második lukba betette... sőt, kiábráditó. Amúgy meg nem minden hogy egy nőnek vagy férfinak azért volt sok partnere mert igy hozta a sors és folyamatosan vége lett a párkapcsolatainak vagy azért mert hajtotta a vére és minden második ellenkezőnemű emberrel összegabalyodott...
12/13 anonim válasza:
Volt már pár párkapcsolatom,de a szexuális hataraimon azért túlmegy, amit említesz, senkinek nem tettem még meg. Na, most mit gondolsz?
13/13 anonim válasza:
Egyébként azért használtam a "részben biológiai" kifejezést, mert nyilván társadalmilag is kódolt a dolog.
Másrészt én letojom ezt, amíg hátrányom nem származik a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!