Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két gyerekkel, elváltan ha újra összejöhetnél életed első nagy -még gyeremektelen- szerelmével, vállalnál vele is két gyereket ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 22:16
11/19 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy elvált, gyerekes anyával (aki akár volt szerelem) összeházasodva szeretnénk-e közös gyereket, akkor igen.
Mondjuk az én életemben ennek a szitunak 0% az esélye.
12/19 anonim válasza:
Annyira határozottan nem, hogy leírni sem lehet! Az ég világon semmit nem akarnék már tőle!
13/19 anonim válasza:
nekünk 1 lett így, de te miért rögtön kettőt akarsz?
14/19 anonim válasza:
Imádok anya lenni, szeretem egyébként is a gyerekeket, van már kettő, többet nem szeretnék már semmilyen formában, még életem nagy szerelmétől sem. Azt viszont könnyen el tudom képzelni, hogy ha elvált lennék, az új pár hozott gyermekét könnyen tudnám szeretni, elfogadni, barátja lenni.
15/19 anonim válasza:
A leglogkusabb valasz, ha te is akarod es o is akkor nem kerdes. Ha nem tudjatok arra meg ott van az hogy megbeszelitek. De hidd el a gyk nem a legjobb tanacsado ilyen helyzetekre plane nem keves infobol.
16/19 anonim válasza:
Nem. Elvàlt vagyok 2 gyerekkel, de nem szeretnék több gyereket. 40N
17/19 anonim válasza:
Nagyon a pénztől függ. Pkusz hogy a gyerekek tudnak e már pl vezetni. Kisbusszal nemigen jarnék nyaralni pl 4 gyerekkel. Meg egy etterni asztalnál is fura lenne.
De ha az első kettő már nagy, van kocsijuk stb akkor talán, ha birnék ujra kettőt még energiával.
18/19 anonim válasza:
Nem. Van két gyerekem a férjemtől, akárhogy is alakul az életem, biztos, hogy én nem szülök már senkinek, nekem nem lesznek több apától gyerekeim.
19/19 anonim válasza:
6-os csak nem ez volt a kérdés. Olvasd már el.
A kérdés az első nagy szerelemrol szol, ami nem valtozott a jelenbe sem. Magyaran ugyanugy erez az illeto a masik irant, mint ahogy annak idején.
Szoval a te helyzeted nem tartozik a kerdeshez ergo nem is kellett volna valaszolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!