Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tul gondolom ? Vagy egyszeruen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul gondolom ? Vagy egyszeruen nem akar tolem semmit?

Figyelt kérdés
Van egy srac aki tetszik nekem es tudom hogy en is neki. Elhivtam iszogatni baratokkal egyutt persze es azt mondta, hogy most nem megy sehova mert pihenni fog. Ha annyira erdekelnem akkor en ugy gondolom, hogy eljonne.
2022. máj. 24. 06:30
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Jól gondolod.
2022. máj. 24. 06:42
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

2-3 éve azt mondtam volna, hogy egyértelműen elmenne, ha érdekelnéd. Akkor még egy hosszú kapcsolatban éltem, nem igazán volt más tapasztalatom.

2020-tól 2022 elejéig egy képzésen vettem részt, ahol nagyon jóban lettem az egyik sráccal. A képzés elején még ugye exemmel voltam, de közben szakítottunk, és ezt a srác is jól tudta. Már 4-5 hónapja szingli voltam, amikor volt közös sulis program, amit

- élvezett volna ő is

- lett volna ideje eljönni

- tudta, hogy én ott leszek

mégsem jött el. Ebből gondoltam, hogy tuti csak barátilag néz rám. Aztán később kiderült, hogy szerelmes belém, be is vallotta. Nem jöttünk össze, az én döntésemből, főként azért, mert azóta már más kezdett el nagyon érdekelni, akivel sokkal erősebb a kémia, de leírom, hogy van ilyen is.

2022. máj. 24. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!