Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul gondolom ? Vagy egyszeruen nem akar tolem semmit?
2-3 éve azt mondtam volna, hogy egyértelműen elmenne, ha érdekelnéd. Akkor még egy hosszú kapcsolatban éltem, nem igazán volt más tapasztalatom.
2020-tól 2022 elejéig egy képzésen vettem részt, ahol nagyon jóban lettem az egyik sráccal. A képzés elején még ugye exemmel voltam, de közben szakítottunk, és ezt a srác is jól tudta. Már 4-5 hónapja szingli voltam, amikor volt közös sulis program, amit
- élvezett volna ő is
- lett volna ideje eljönni
- tudta, hogy én ott leszek
mégsem jött el. Ebből gondoltam, hogy tuti csak barátilag néz rám. Aztán később kiderült, hogy szerelmes belém, be is vallotta. Nem jöttünk össze, az én döntésemből, főként azért, mert azóta már más kezdett el nagyon érdekelni, akivel sokkal erősebb a kémia, de leírom, hogy van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!