Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm de szerelmes lettem egy másik lányba. Mi tévő legyek?
Ilyenkor egy önismereti játékot kell magadban végigvinned.
Valóban szerelmes vagy az új lányba, vagy csak nagyon erős a fizikai vonzalom? Hiszen fizikai vonzalom sok emberrel lehet. Milyen a jelenlegi kapcsolatod, és milyen volt az új lány megismerése előtt? Már akkor is érezted, hogy hiányzik neked valami?
Nekem is volt ilyen, csak én vagyok a nő. Olyan történt, amit sosem hittem volna: beleszerettem másba, miközben hosszú kapcsolatban éltem. Én a hűség mellett döntöttem, a régi kapcsolatom megmentését választottam, ami végül nem sikerült. Nekem szerencsém van, mert hosszú idő (több, mint egy év) után újra az életem része, akibe akkor titkon beleestem, és úgy érzem, hogy én is tetszem neki. Mai fejjel már jóval hamarabb szakítottam volna exemmel, de én még azelőtt, hogy egyáltalán megismertem volna az újabb férfit, mert már előtte is megvoltak a problémák, és hiába beszéltük meg őket 1000-szer, részéről nem volt változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!