Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van barátnőm de szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm de szerelmes lettem egy másik lányba. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts.
2022. máj. 23. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha fiatal vagy és biztos vagy benne,hogy azzal a másikkal akarsz lenni, akkor válts. Ha kicsi kis kétely is van benned a másik lány felé, és csak kaland, akkor inkább enged el, mert könnyel kerülhetsz két szék közül a pad alá.
2022. máj. 23. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Dobjunk össze egy gruppen szexet.
2022. máj. 24. 00:14
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Ilyenkor egy önismereti játékot kell magadban végigvinned.

Valóban szerelmes vagy az új lányba, vagy csak nagyon erős a fizikai vonzalom? Hiszen fizikai vonzalom sok emberrel lehet. Milyen a jelenlegi kapcsolatod, és milyen volt az új lány megismerése előtt? Már akkor is érezted, hogy hiányzik neked valami?

Nekem is volt ilyen, csak én vagyok a nő. Olyan történt, amit sosem hittem volna: beleszerettem másba, miközben hosszú kapcsolatban éltem. Én a hűség mellett döntöttem, a régi kapcsolatom megmentését választottam, ami végül nem sikerült. Nekem szerencsém van, mert hosszú idő (több, mint egy év) után újra az életem része, akibe akkor titkon beleestem, és úgy érzem, hogy én is tetszem neki. Mai fejjel már jóval hamarabb szakítottam volna exemmel, de én még azelőtt, hogy egyáltalán megismertem volna az újabb férfit, mert már előtte is megvoltak a problémák, és hiába beszéltük meg őket 1000-szer, részéről nem volt változás.

2022. máj. 24. 09:11
 5/11 A kérdező kommentje:
De nem akarok két szék közé a pad alá esni sem.
2022. máj. 25. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha 20 as éveid elején vagy , esetleg fiatalabb akkor ne hagyd az éveket elszállni . Tapasztalatból mondom ha biztos vagy magadban lépj ki.
2022. máj. 25. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Szakíts.
2022. máj. 25. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan már! Mi az , hogy ha nem huszonéves akkor ne lépjen? Lépjen! Élje meg az életet bátran… Ezért tart itt az országunk ahol. Mindenki fosik mindentől, lehajtja a fejét, nyel, tűr, elnyomja az érzéseit! Én 46 éves voltam mikor elhagytam a férjemet! Gyerekeink is vannak! Viszont szerelmes lettem, elegem volt abból, hogy valakivel csak lakótársak vagyunk, de nem több. Mindenki mondta, hogy bolond vagyok 46 éves öregasszony, hova ugrál?! Stb.. pff Azóta eltelt 8 év. A gyerekeimmel és a volt férjemmel is jó a viszonyom… Soha nem voltam ilyen élettel teli, mint azóta!! Akik lehurrogtak, azóta is lehajtott fejjel élnek a boldogtalan házasságukba… A boldogság csak a bátraknak jár…
2022. jún. 1. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Hogyan lesz valaki egyenesen szerelmes valakibe, amikor párja van? Ez nagyon visszataszító
2022. jún. 2. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Passzold le nekem a barátnődet.
2022. jún. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!