Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem meg első nagy szerelmem akkori barátaival az engem feszitő kérdéseket azokból az időkből ?
Ha azóta nem tartották a kapcsolatot, akkor mi mások?
Még valamibe belekötni esetleg?
En barkit felhivhatok 5 evvel ezelottrol is ugyis hogy addig nem tartottuk a kapcsolatot. Siman talalkozhatnék a multambol barkivel egy kávéra vagy akármi.
Nem értem én ezt az elvágott szálak életmódot.
Valami apropoval is fel lehet venni veluk a kapcsolatot es mindenkeppen roluk beszelgetni első körökben. Vele mi van, mi tortent vele az elmult években, csak veletlen eszedbe jutott ő es kivancsi vagy, nagyon fontos hogy ne beszélj eleinte egocentrikusan azaz ne a te kerdeseiddel serelmeiddel akármiddel támadd le.
Amugyis egy rakat sztori lehet belole. Pl elmegy veled pizzazni szorakozni kialakul egy szorosabb kaocsolat vagy barátibb viszony.
Es egyszercsakmikor esetleg felhozza az exed temába mintha akkor ugranának be neked a regi sztorik hogy ja tenyleg volt ez is az 10 évvel ezelőtt az hogy is volt?
Ha vkit egocentrikusan keresel fel hogy amugy lesz.rod azt hogy vele mi van mert csak az erdekel hogy ...
Az komolyan sertő is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!