Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősötök, akiknek szöges ellentéte a párkapcsolatuk a valóságban, mint amit a közösségi oldalakon mutatnak ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 17:08
1/6 anonim válasza:
Igen, pl a miénk. A közösségi oldalakon semmit nem mutatunk, de a valóságban megélünk mindent.
2/6 anonim válasza:
Igen... Van egy pár, akik mindig azt posztolják mennyire szeretik egymást, de napi szinten. Amikor összefutunk, akkor meg csak az anyázás és egymás sértegetése megy.
3/6 anonim válasza:
Az ismerőseim között, már akiket tényleg jobban ismerek, nagyjából azt tükrözi, ami a valóság.
Az ilyen hatodikban voltunk osztálytársak típusú ismikrők persze nem tudhatom.
4/6 anonim válasza:
A sz.r kapcsolatok 90%-ban azt mutatják kifelé hogy húúúú minden rendben. Ha már kifelé is mutatják milyen rossz, már nem titkolják a problémákat akkor megértek fejben is arra hogy végre lezárják a komédiát.
5/6 anonim válasza:
Kb csak ilyet ismerek. Akik hetente 2x menetrend szerint szakítanak azok is azt mutatják a külvilágnak hogy habi szerelmesek. Szánalmas.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet minden esetben megállapítani ezt.
Volt rossz kapcsolatom, azt nem reklamoztam. Amikor jó kapcsolatom volt, arról tettem ki képeket néha. Ez nem minden esetben függ össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!