Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj egyszer elutasított miért visszakozik?
Figyelt kérdés
Hetekig hülyített, majd elég bunkót lekoptatott.
Én meg sokat ittam és eléggé elkezdtem őt szidni, hogy egy csomó ideig megtévesztett, meg elfogadta a meghívásom. Mondtam rá mindent részegen, pl ribänc, útszélni, cigäny...
Most meg újból akar közeledni, de nem hogy mi az oka ennek, meg ugye elég durva dolgokat mondtam rá és ez nem zavarja őt?
2022. máj. 15. 14:37
1/3 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség. Kell neki, hogy megint udvarolj, aztán megint lekoptat. Aztán újra és újra, végtelen ciklusban. Ne állj vele szóba semmilyen formában, az ilyenek évekre meg tudják keseríteni az életed!
2/3 anonim válasza:
Haver, legyen már tartásod. Ha egyszer nem voltál jó, akkor másodszor sem.
3/3 anonim válasza:
Nem kellesz, de a figyelmed az igen. Én már azon lepődnék meg, ha egy nő nem csinálná ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!