Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasított a csaj ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasított a csaj ezért?

Figyelt kérdés
Randin próbáltam végig viccelődni, megnevettetni. Azt mondta nem egymást keressük, mert túlságosan komolytalan vagyok. Két randink volt. Próbáljak még ráírni?
2022. márc. 20. 13:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
1%
Nem volt elég pénzed.
2022. márc. 20. 13:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Ingatlanokat adok ki, eléggé melléfogtál.😃
2022. márc. 20. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túltoltad, vagy olyan dolgokkal vicceltél, ami neki nem jött be. Vagy egyszerűen nem lá benned többet, nem alakult ki vonzalom, ettől függetlenül.
2022. márc. 20. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Hasonlót éltem át én is. Első randin szorongtam, nem volt jó a hangulat, de a végére valahogy ellazultunk, így lett második randi is. A találkozó után írta is, "ne vegyél mindent ennyire komolyan". A második randin így a viccesebb énem vettem elő, igyekeztem nevettetni, oldott hangulatot teremteni, sikerült is jó párszor, erre harmadik randi már nem lett, mert "semmit nem veszel komolyan"... Azért szembesítettem az előző mondandójával. Az átmenet meg "unalmas, átlagos", bamme, én már nem értem őket, mit akarnak.
2022. márc. 20. 13:11
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem látszott rajtad, hogy nem önmagad vagy.
2022. márc. 20. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nem kell akarni valahogy viselkedni. csak beszélgetni simán
2022. márc. 20. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A humor nem egy egyen dolog, ami neked vicces másnak nem az. egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon és nem érezte hogy ebbe több van. Hacsak nem azt érzed, hogy ez az életed szereleme akkor én hagynám és keresnék mást.
2022. márc. 20. 13:16
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Évekig hülyét kaptam ettől az erőlködéstől, hogy a pasi viccelődött és próbált megnevettetni. Fölösleges ezt erőltetni, mert ha mondjuk olyan, mint én, 10 perc után nemhogy nevetni nem fog, hanem pofákat fog vágni és elhajt.

Minél jobban próbálkoztak a randipartnerek megnevettetni, annál jobban irritált, és egyre valószínűbb volt, hogy nem lesz több randi.

#4 a szorongás és a “próbálom nevettetni”-között bőven van egészséges átmenet. Pl a természetes viselkedés.

Ha ez nem jön össze, akkor ne a nőt hibáztasd, hogy semmi nem jó, hanem magadat.

2022. márc. 20. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyszerűen nem illetek egymáshoz.
2022. márc. 20. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem mi tehetünk róla, hogy besavanyodottak vagytok...

2022. márc. 20. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!