Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem lehet elfelejteni az első meghatározó, nagy szerelmet?
Már 10 éve annak, hogy megvolt az első nagy szerelmem. Jóval idősebb volt nálam (15+ év), szexuális kapcsolat is volt köztünk (összesen 3 együttlét, de évekig tartó plátói viszony). Neki is van családja, nekem is. Nagyon szeretem a férjemet, de időről időre eszembe jut az a férfi, és vágyakozom utána, hogy legalább beszéljünk és egyszer találkozzunk. Szexuális kapcsolatba nem akarok vele kerülni, nem csalnám meg a férjem, és nem érne meg annyit, hogy emiatt szétdúljam a családomat.
Valószínű ő nem gondol rám, kb 6 éve nem beszéltünk egyáltalán. Nekem is csak azóta jutott eszembe, mióta kicsit mélyponton voltunk a férjemmel, és eszembe jutottak a régi dolgok, azóta viszont mardos a bűntudat és a kíváncsiság is, hogy milyen lenne újra látni, beszélni vele. Szeretném kiverni a fejemből, de úgy érzem, azzal tudnám lezárni, ha utoljára tudnék még beszélni vele.
Valóban nem lehet teljesen elfelejteni egy régi, erős érzelmet? Van más módja is, hogy túl tegyem magam a jelenlegi helyzeten?
Elfelejteni nem felejtettem el,mert van memoriam, de nagyon fiatal voltam meg. Eltelt mar kb 10 ev, de nem gondolok ugy ra,hogy jaj elso nagy szerelem volt,hanem inkabb ugy,hogy volt azt kesz. Pedig 6 evet jartunk.
Viszont a masodik lesz az szamonra, ami orokke el fog kiserni es szeretni fogom a szivem legmelyen. Meg kell vele tanulni egyutt elni sajnos
Az első nagy szerelmemre én is a mai napig emlékszem. Soha nem voltam azóta sem annyira szerelmes. Viszont nagyon csúnyán elbánt velem, szóval nem sírom vissza, és tuti, hogy nem kezdeném vele újra.
De az a naiv, ártatlan bizalom, amit akkor éreztem, az nagyon hiányzik néha most is. Nem tudom már úgy átadni magam az érzéseknek, kicsit mindig bizalmatlan vagyok.
Én is emlékszem az első nagy szerelemre, mégsem az a legmeghatározóbb. 14 évig voltam férjnél, válás után lett egy kapcsolatom. Na az.... Az igen.
Szóval ha nem is az első, de van felejthetetlen szerelem.
Az "első nagy szerelmet" nem konkrétan úgy értettem, hogy az első, hanem az első tényleges, meghatározót, ami mély nyomot hagyott bennetek. Ez lehet akárhányadik, a lényeg, hogy "ütős".
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!