Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az "első nagy szerlemet "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "első nagy szerlemet " valóban nem lehe teljesen elfelejteni?

Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakra találkozok a srácxal akibe általános sulis koromba teljesen bele voltam zúgva. Már tíz év is eltelt azóta, de még most is izgulni kezdek a közelében és eszembe jut az első találkozásunk. Ez normális ?
2017. ápr. 22. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom, hogy nem véletlen voltál belezúgva, és valószínűleg csak plátói szerelem volt. Nincs ezzel semmi baj, hogy még mindig tetszik - sokkal jobb, mintha a fejed fognád, hogy hogy tudtam én egy ekkora ...-t szeretni. :)
2017. ápr. 22. 23:21
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Én teljesen elfelejtettem az első nagy (plátói) szerelmemet pedig több mint 10 évig bele voltam esve.

Azóta már három gyerekes családanya és kb. abszolút nem is tetszik. Az mondjuk vicces, hogy azért nem mertem soha közeledni felé mert akkoriban elég alacsony és kövérkés voltam, ezek miatti jó sok önbizalomhiánnyal, a férje pedig dettó ugyanaz az alkat most mint ami én voltam akkor. :D

2017. ápr. 22. 23:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Énekelj neki Miley Cyrus számokat, szerintem azzal le tudnád venni a lábáról!
2017. ápr. 22. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben is 24 vagy. 10-20 év múlva, csak mosolyogni fogsz ezen, vagy jövőre, mikor jön egy"igazi".

Az emléke valahol megmarad, de egy nagyon hátsó zúgban :)

2017. ápr. 23. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Most 22 vagyok. Kb 11-12 éves lehettem, amikor egy velem egykorú fiú udvarolt nekem, de akkor még nem érdekelt az ilyesmi, így elutasítottam. Aztán évekre eltűnt, nem láttuk egymást. Pár hónapja felbukkant és újból udvarolni kezdett, és én örömmel fogadtam :D Egy hónapja vagyunk együtt. Voltak közben kapcsolataink másokkal, de ő már akkor nagyon szerelmes volt belém, és ez első látásra visszajött nála. És most mindkettőnk a föld felett lebeg méterekkel :D :D
2017. ápr. 23. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem semelyik nagy szerelmet nem lehet elfelejteni.
2017. ápr. 23. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Teljesen elfelejtettem az elsőt, és nem is értem mai fejjel, mit ettem rajta.

Te még mindig szerelmes vagy belé. Nincs ezzel gond, csak ha nem kölcsönös.

2017. máj. 19. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
De el lehet.Sőt én gyűlölöm.
2017. jún. 1. 23:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Őneki köszönhetem a szivatásom gimibe
2017. jún. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!