Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan szerelmetek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szerelmetek aki elfogadott olyan embernek amilyen vagytok?

Figyelt kérdés
Jómagam is ilyen nőt keresek aki minden hibámmal együtt elfogad olyannak amilyen vagyok és mellesleg normális is legyen ami ritka a mai társadalomban.
2022. máj. 11. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, ja.
2022. máj. 11. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen! Ez lenne a normális, nem?
2022. máj. 11. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy senki nem fogja élnézni a hibákat, mert nincs miért. Ha egy nő szerelmes egy pasiba, akkor élnézni, de ahhoz, hogy a szerelem érzése kiváltódjon, tenni kell valamit.

Ha semmit nem tudsz felmutatni, akkor nincs miért kivételezni veled.

2022. máj. 11. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Sőt, van is. Kölcsönösen elfogadtuk egymást és egymás gyerekeit is.

Jövő héten fog feleségül venni.

2022. máj. 11. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Ált. inkább csak megtűrték.

2022. máj. 11. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
az alaptermészetem elfogadása mellett én biztatom, hogy NE fogadja el mindenféle hibámat, ha a jövőben valamilyen okból pl. alkoholistává válnék, akkor ne büntesse magát, hanem minimum zavarjon elvonóra, de leginkább váljon el.
2022. máj. 11. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Van.
2022. máj. 11. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, volt.
2022. máj. 11. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Csak egyetlen egy olyan srác aki önszántábol alámrendelődött. Ő mindent elfogadott bennem minden jo volt.

Az összes többinek bajai voltak velem, gyakorta kritizáltak is es rengetegszer éltem megfelelési görcsökben.

Miota leoltogatom azokat akik beszólnak, es csakazertsem felelek meg, csak azota fogadnak el ugy ahogy vagyok.

2022. máj. 11. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Az elfogadás nem egyenlő az alárendelődéssel.
2022. máj. 12. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!