Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire szerencsètlen lennèk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire szerencsètlen lennèk?

Figyelt kérdés

Sziasztok 19 éves lány vagyok,a problémám az hogy nincs barátom, és ez azért probléma mert nagyon magányosan èrzem magam, szeretném ha lenne valaki melettem,eddig olyanok találták meg akikben iszonyatosan nagy volt a negatívitás, és csak lehúzták az ember kedvét, és minden problémát a másikra hárították tehát ebben sem vagyok szerencsès, szeretném már megtapasztalni az igazi szerelmet,1 komoly kapcsolatom volt , aztán jött egy beszélgetős kapcsolat ahol csak beszélgettünk,majd egy gyerekkori szerelem de max a kezemet ha megfoghatta, nem vagyok bulizós fajta nem szeretem az alkoholt,nem igazán járok el itthonról, csak az iskolába,dolgozni és haza. nem bekèpzeltsègből és nagyzolásból mondom, de nem vagyok egy csúnya lány, 172cm, hosszú természetes barna haj, mogyoró barna szemmel, makulátlan arcbőr, és pont a magasságokban megfelelő testsúly, őszinte,becsületes,soha nem hazudó, vidám,merèsz.mégis még mindig várom a szerelmet, tudom-tudom hogy az váratlanul fog jönni és még fiatal is vagyok,de gondolkodhatunk egy magányos ember eszèvel, aki csak egy társra vágyik, hogy a sok rossz,a sok bántás a sok átverès után megtalálja azt a szemèlyt akit igazán szerethet.De nemtudom hogy találhatják meg ha nem járok sehova, bár őszintén szólva nincs is nagyon kivel,maximum 2 barátom van, ők is dolgoznak állandóan.Nektek mi a tippetek?,hol ismerkedhetnèk?. örökre magányos leszek?.

( Fèlre èrtèsek elkerülèse miatt ezt a bejegyzèst nem azért hoztam létre hogy itt találják párt ezért a felkèrő üzeneteket kérem mellözzètek, csupán csak az érzéseimet írtam le, és tanácsot kérni)

2022. máj. 10. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem leszel örökre magányos. Még nagyon fiatal vagy. Hétvégente sem ér rá a két barátod, hogy elmenjetek valamerre közösen?
2022. máj. 10. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha el is megyünk az maximum egy átlagos vásárlás,vagy beülünk egy étterembe aztán megyünk is haza.
2022. máj. 10. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:

"problémám az hogy nincs barátom, "

Amig neked egy parkapcsolqt problemamegoldás, addig nem.is.lesz soha valodi kapcsolatod.

2022. máj. 10. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy problèmát máshogy is lehet èrtelmezni. Mindig magam oldottam meg a problèmáim,sosem kèrtem ès nem is fogom hogy más oldja meg helyettem. Nekem csak azért probléma mert nincs kivel őszintén beszélgetni,akiről tudom hogy mindig mellettem van,és mindig számíthatok rá, és aki tiszta szívből szeret :).
2022. máj. 10. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Saját magad! Az az, aki mindig melletted van.

Találj ki magadnak programokat, ismerkedj csak úgy emberekkel.

Tanulsz még vagy dolgozol? Hobbi van?

Fiatal vagy még, bőven van időd, de lehet túl rágörcsölsz.

2022. máj. 10. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, egyetértek az előző válaszolóval.

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, szintén 19 évesen. Én is vágyom egy társra, aki támogat, viszont én nem görcsölök rá. Azt mondják, hogy mindig akkor jön a szerelem, amikor nem is számítasz rá. Keress magadnak olyan programokat, hobbikat, ahol emberek között vagy és jól érzed magad. Simán lehet, hogy nem ott fogsz közvetlenül megismerkedni valakivel, hanem egyszer egy ott megismert ember fog bemutatni majd egy barátjának esetleg.

Ja, és egy fontos dolog, amit sajnos tapasztalatból tudok. Hagyd, hogy a férfi szeressen meg először téged. Persze, fontos hogy viszonylag egyszerre alakuljon ki a kémia, viszont ha beleesel abba a hibába, hogy te jobban szereted a férfit, mint ő téged, akár még a kapcsolat előtt is, akkor valószínűleg nyomulásnak fogja venni és el fog távolodni. Enélkül sajnos nem nagyon fogod tudni rávenni semmire, kell a vadászösztön és hogy érezze, hogy nem adod annyira könnyen magad, akármennyire is a zsánered és vágysz egy kapcsolatra.

2022. máj. 12. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

A személyleírásod alapján csinos és aranyos lánynak tűnsz, úgyhogy nem kell attól tartanod, hogyvörölre egyedül maradsz, csak legyél türelmes és tegyél a változásért.

Bár nehéz, de próbáld meg nem keresni a szerelmet. Egyetértek az előző válaszolóval. Én is gyakran érzem, hogy el vagyok átkozva ha párkapcsolatról van szó (vagy messze lakott a kiszemeltem vagy kapcsolatban volt vagy nem voltam elég bátor lépni, pedig lehet, hogy akár össze is jött volna valami) de

előbb-utóbb csak eljön a mi időnk is.

Én azt tanácsolom, hogy élj aktív életet, járj el a barátaiddal szórakozni, ismerkedni, edzőterembe, szórakozóhelyre, rendezvényekre stb... . Bármennyire is hihetetlen, tapsztalatom szerint mindig akkor jön össze valamilyen kapcsolat, mikor egyáltalán nem számít rá az ember. Valószínűleg azért mert ilyenkor nem görcsölünk.

A lényeg, hogy ne add fel, előbb-utóbb ha kitartó vagy rád talál a párod.

Sok sikert kívánok, és ne aggódj!

2022. nov. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!