Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most O komolyan szórakozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most O komolyan szórakozik velem?:D

Figyelt kérdés

Lefekudtunk egymással többszor is .állandóan együtt vagyunk lassan már.elvagyunk.Rengeteget beszélgetünk,nevetgélünk együtt tényleg,minden tökéletes.Ra kérdeztem,hogy ez most mi köztünk.Erre a válasz,hogy erős kötelék alakult ki,és hogy ebből olyan kapcsolat alakul ki,amit gondozunk belőle.Nem mondta,hogy most együtt vagyunk,vagy sem,de O kedvel engem és kár lenne ezt az egészet kihagyni.Meg hogy én hamarabb sérülnek mert hamarabb bele szeretnék ,mert én érzékenyebb vagyok.Nem akar játszani az erzeseimmel,tudja hogy mennyi sz*ron mentem keresztül,de azért csinálja.Mondtam neki velem ne játsszon,keressen mást.

Ne írjon és hagyjon békén végleg minden formában.Nagyon szarul vagyok.

Az ember azt hinné,tényleg szeretik.ahogy viselkedett,ahogy a szemembe nézett,ahogy a kezemet megfogta,amiket tett értem.Erre benyogi,hogy nem tudunk az ellen mit tenni,amit Isten akar.Meg hogy a köteléket már nem lehet megtörni köztünk.

Ki mond ilyet?:D mintha valami kbaszott filmbe lennék

21/L O 24/F

Nagyon eretlennek érzem,vagy csak menekül,de ez nagyon szarul esett.Dontse már el.

2022. máj. 7. 04:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Elég zavaros. De ha nem jártok, akkor nem jártok. Kész.
2022. máj. 7. 05:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor egy pasi se igent, se nemet nem mond, az nemet jelent.
2022. máj. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!