Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy nő szerelmes, de egy balhé hatására a jövő hétre már elmulik a szerelem?
Ha a páromról kiderülne, hogy pedofil, mintha elvágnának valamit köztünk. Nem az az ember, akinek hittem.
Azért hozom ezt a durva példát, mert sokan ezt értik, de nálam sokkal kisebb dolgokkal is így megy. Kiderül valami rossz, az már egy másik ember, nem az, akit hittem.
Utólag belegondolva, jó, hogy így történt. Ha nem történik meg ez az eset, ki tudja meddig maradtam volna vele, és az nem lett volna jó. Az utánam következő pasitól már teherbe is esett, talán velem is hasonlót tervezett. Gáz lett volna egy ilyen nőt elvenni.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert a nők érzelmének váltakozása érdekelt, hogy mire számítsak másnál.
Igaz. Egy pasi többet tűr. Bár inkább azért, mert nehezebben ismerkedik, a nők meg hamar találnak mást.
Nem voltam vele tiszteletlen, és érzelmileg sem próbáltam manipulálni. De nem fogok magyarázkodni.
Mindenesetre azt megemlítem neked, hogy úgy dobott ki engem ki, hogy szexelt velem egyet, majd mikor visszatértem a lakásba, már az az üzenet fogadott, hogy vége. Egy percet nem gyászolta a kapcsolatunkat, hanem elutazott az exéhez külföldre - ahhoz az emberhez, aki mellett 4 évet szenvedett.
Ez a nő egy percig nem szeretett engem. Hibáztam, nem egyszer, nem kétszer, de így volt jó.
Szerintem màs embernek gondolt, és összetört a rólad elképzelt képe
Ez esetben simân lehet, hogy kiâbrândult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!