Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit szólnátok hozzá ha valaki újra szerelmet vallana?
Szóval az a helyzet, hogy van egy pasi akivel anno majdnem összejöttem.
Sok idő eltelt, de még úgy gondolom vonzónak talál.
Újra elkezdtünk beszélgetni egy ideje.
Ha elmondanám neki hogy újra vannak érzéseim felé mit reagálna szerintetek?
Vagyis pontosabban ti egy ilyen helyzetben mit reagálnátok?
Azért a "vannak érzelmeid iránta" és a "szerelmet vallani" között jelentős a szintkülönbség. Szerintem szerelmet vallani ebben a helyzetben necces.
Találkozgattok is? Adj időt, hogy kibontakozzon a dolog, ne rohand le az érzéseiddel.
A "mit szólnék hozzá", az szerintem is attól függ, hogy ki fojtotta el csírájában anno, azt a még ki sem alakult kapcsolatot.
Ha te utasítottad vissza, akkor valószínűleg értetlenül nézne, mint az a bizonyos hal a szatyorban. (Magamból indultam ki.)
Ha ő utasított vissza téged, akkor azt nem véletlenül tette. (Valószínűleg.)
Mindenképpen mérlegelj és gondold át, hogy mire vállalkozol... :,D
meglepődnék mert még soha nem vallott nekem szerelmet
37f incel
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Lényegében külföldre ment ki dolgozni és ezért nem volt jövőnk.
Aztán nem olyan rég szexkapcsolatot akartam vele kialakítani, amibe benne is volt, de végül még nem volt semmi, mimtha félénk lenne megtenni.
Szóval ezáltal gondolom vonzódik hozzám, de nem tudom ha így elmondanám hogy többet érzek iránta mit gondolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!