Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszafog jönni hozzám?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 19:01
2/7 anonim válasza:
A kérdés rossz helyen van
Ezotéria kategória.
4/7 A kérdező kommentje:
Van egy lány akit nagyon szeretek.5 hónapja szakítottunk,de nagyon hiányzik. Neki van barátja, nekem nincs senkim, ő viszont az hiszi, hogy van barátnőm és amikor látott vele,mindíg nagyon nézett minket. Rengeteg dolgot megtettem érte, de mégsem éreztem magam becsülve mellette. Szerintetek van esély az újrakezdésre.
2022. máj. 2. 19:10
5/7 anonim válasza:
Miért szakítottatok és mennyi ideje?
Nézd, ha van valakije, akkor Ő továbblépett...Neked is ezt kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!