Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan nővel, aki zsinórban két rossz párkapcsolatban volt benne, ahol a pasik rosszul bántak vele, de most már olyan srácot akar, aki megbecsüli?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 14:45
11/19 anonim válasza:
Mindem szabad ember elott rossz parkaocsolatok voltak eleve azert szakitanak az emberek.
12/19 anonim válasza:
nincs olyan hogy jo kapcsolat utan keres vki tarsat.
Az van hogy magasabban van a léc.
13/19 anonim válasza:
Nem, mert tapasztalataim alapjan idovel ujra olyan pasira fog vagyni, aki szarul banik vele.
14/19 anonim válasza:
Én is szarul bánok a nőimmel szóval mellettem ismerősen érezné magát. 🤭🤝
16/19 anonim válasza:
Sajnos az az igazság, hogy ami az embernek hosszú évek alatt alappá válik, még ha az rossz is, idővel visszavágyik abba a szarba (az az ő komfortzónája) amiből jött. Nehéz ebből kikeveredni sokszor lehetetlen. Volt egy ismerősöm aki igazi valláskárosult volt (a szülei Jehova tanúi). Egy idő után elég lett a csajnak és lelépett a szüleitől. Bekerült egy szerető közegbe ahol vállalhatta a véleményét, volt szava, szeretve volt és imádta. Gyakorlatilag évente kétszer találkozott a családjával. A rossz beidegződések miatt mindig mindent elfojtott. Soha semmiért nem szólt a párjának sem pedig voltak dolgok amik zavarták. Idővel a sok apró nem megbeszélt probléma nagyobb lett és a csaj lelépett a párjától is, de már a kapcsolat alatt is elkezdett visszahúzni a szüleihez akik minden szinten kihasználták. Ha nincs önmunka esetleg szakember segítsége akkor várható, hogy visszamegy a szarba.
17/19 Ypszilon1980 válasza:
#16-ossal egyet tudok érteni, valóban ez egy érdekes dolog a nőknél. Egyszer egy ilyen nő ismerősömet megkérdeztem mit szeret a párjában, mi tartja mellette, mikor megalázza mindig és azt mondta, hogy késztetést érez arra, hogy talán meg tudja változtatni. Mindig van egy megfelelési kényszer, mindig azon igyekszik, hogy a pasijának jó legyen, kevesebb legyen a balhé, de ha egy olyan mellett van, aki nem alázza állandóan, akkor ott nincsen miért igyekeznie, unalmassá válik.
18/19 anonim válasza:
Nekem olyan tapasztalatom van, hogy a csaj elmesélte mik történtek vele (megcsalás, csak szexre használás, teherbe esés véletlenül majd a gyerek ott hagyta, stb), de mégis olyan csávóra vágyik, aki bántja, rossz vele, igazi rossz fiú. Mondjuk nem tudom azóta változott e az álláspontja, mert csak 21 éves és jó pár hónap eltelt azóta, hogy ezt elmondta nekem, bár szerintem nem. Az ilyen nem tud megváltozni, ha ennyi szar után sem tud másra vágyni.
19/19 anonim válasza:
Aki megbecsüli alatt érted , hogy nettó 300+ és jóképűség már nem elvárás? Mert ha igen, akkor kezdesz felébredni ebbe a szétmanipulált világban. Jó reggelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!