Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen rossz párkapcsolatban élni? Jogos, ha félek egy komoly kapcsolattól?
Randim lesz egy lánnyal, akit nem rég ismertem meg.
Nagyon vágyom már a szerelemre, komoly kapcsolatra! 29 éves leszek, de eddig még nem voltam szerelmes... Voltak barátnőim, de egyiket se szerettem...
Nem volt még sosem fél évnél hosszabb kapcsolatom, ami részben nekem is köszönhető! Nagyon éretlen voltam! Későn érő típus voltam! Meg gyakran olyan lányokkal jöttem össze, akiknek csak arra kellettem...
Mostmár viszont vágyom egy társra! Már lelkileg is megértem egy komoly kapcsolatra!
Viszont, szinte minden kapcsolatban lévő - vagy házas ismerősöm azt mondja, milyen mázlista vagyok, hogy egyedül élek és nem kell senkit elviselned, meg úgy élek, ahogy akarok! Nem kell senkinek megfelelnek. Hogy addig örüljek, amíg nincs komoly kapcsolatom, mert akkor vége a kényelmes életemnek, a "jó világnak"!
Főleg férfiak mondják, hogy: a nők sokba kerülnek, csak viszik a pénzt, mindig kötekednek mindenért, mindenbe beleszólnak, állandó az idegesség miattuk otthon, sosem hagyják nyugton a férjüket/párjukat...
Jó meg csak az bennük, hogy van kit mindig dugni, meg van ki főzzön. Ja, és hogy nincs egyedül a férfi. Nem az üres ingatlanba megy haza munka után.
Persze, elvált - vagy rossz kapcsolatban élő nők is mondták, hogy a férjük/párjuk csak vedeli az alkoholt, lusta, nem csinál semmit, nem foglalkozik a feleségével, agresszív.
Meghallgatom az ilyen "tanácsokat", de én mégis vágyom egy társra, akit boldoggá tehetek és ő is engem!
Csak ott az a bizonyos "de", hogy egy - két ritka kivételtől eltekintve mindenki csak panaszkodik nekem - mindenféle korosztályból - hogy nem jó egy komoly kapcsolat. Mi lehet ennek az oka?
Mondjuk, a legjobb barátom már 3 éve él boldogan a párjával és fél éve együtt is élnek. A lány is nagyon aranyos!
Ők azt mondják erre, hogy mindig megbeszélik a problémáikat, azért működik jól a kapcsolatuk! Gyakran szervezünk hármasban közös programokat!
Tehát, van pozitív példa is, csak nagyon ritka. Azt nem tudom, mi ennek az oka, hogy ennyi a rossz párkapcsolat.
Ahogy a barátomék mondták, valószínűleg az, hogy az emberek a problémáikat nem beszélik meg, hanem a "szőnyeg alá söprik"... Gyakran panaszkodnak nekem nők is, de főleg férfiak, hogy így rossz, úgy rossz...
Én biztos, hogy mindig azon leszek, hogy boldogok legyünk együtt és megbeszéljük a gondjainkat! Nem tudom elhinni, hogy nem lehet egy kapcsolat boldog évek múltán is!
Szerintem nem neked mesélik a párkapcsolatuk jó oldalát, mert nem akarják, hogy rosszul érezd magad.
Van egy-két ismerősöm, akinek a huszas évei végére még nem volt párkapcsolata, nyilván nem nekik mesélem el, hogy milyen jó a kapcsolat, mert minek fájdítsam a szívüket.
Ha felmerül a párkapcsolat kérdéskör, akkor meghallgatom őket, hogy mennyire magányosak, de igaziból mit lehet mondani erre. 30 évesen, ha nem volt még kapcsolata, akkor nagyon nem mondhatom azt, hogy majd lesz. Én is el szoktam ütni annyival, hogy legalább úgy osztja be az idejét, ahogy akarja vagy valami pozitívval. Ez nem azt jelenti, hogy szakítanék a párommal.
Biztos olyan rossz nekik az asszony mellett
Ezért nem változtatnak
Majd megsajnálom őket...
Már bocsi, de szexista barmok a barátaid.
Aki annyit lát a feleségében, hogy mindenbe beleszól, parancsolgat, de legalább főz, és meg lehet dugni, az sz*r ember.
Persze, ahogy ez nőkkel is megesik. De tudod, ez pont olyan, mint amikor egy szegény csaj hozzámegy egy milliomos nyuggerhez.
Ő nem tudja magát eltartani, mert nincs pénze,ezért hozzá meg valakihez, akinek van, cserébe meg el kell viselnie, hogy a pasi néha megdugja, és persze az emberek megvetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!