Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megalázó inkább vagy bók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó inkább vagy bók?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom azt mondta hogy ha a mostani barátnőjével szakítana, én lennék az első lány akivel utána járni szeretne

2022. máj. 1. 23:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Sajnálom...gondolom, Te érzel iránta valamit.

Pedig legjobb lenne elkerülni.

2022. máj. 2. 16:36
 22/25 A kérdező kommentje:

Sajnos igen :(

Tudom hogy azt se érdemelné meg hogy foglalkozzak vele, és azon vagyok hogy elzárjam magamtól mert csak fájdalmat okoz

2022. máj. 2. 17:04
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy Veled is azt csinálná, amit a mostani barátnőjével.

Gondolom Ő sem tudja, hogy a pasija Rád nyomul.

2022. máj. 2. 17:06
 24/25 A kérdező kommentje:

Igen, erre gondolok, hogy ha én lennék a barátnője, kiszámíthatatlan lenne, hogy most vajon kivel mit csinál a hátam mögött...

Dehogy tudja...

2022. máj. 2. 17:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincs barátság előbb utóbb mindkét nemnél lesz akkora vonzalom hogy átlépik a határokat. Főleg ha felnőtt emberek, lehet évekig így megy vagy csak hónapokig de ha sokszor elérik egymás érzelmi kötelékeit összefonódnak mivel egymás támaszai lesznek ebből olyan erős kapcsolat alakul ki hogy egy életen át tart majd. Ez attól is függ milyen korszakban járnak és mennyire egészítik ki egymás életét, ha több év is van mögötte akkor az szerelem lesz…

Mondhat bárki bármit az érzések érzések maradnak nem lehet elfojtani őket.

2022. dec. 23. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!