Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valaki 3 év után is ugyanannyira oda lehet a masikert mint akkor volt?
A fonokomrol van szó, vagyis, mostmar nem az mert engem is elő leptettek így már egy szintén vagyunk. 3 éve kezdtem el itt dolgozni, akkor meg mint diák, mester mellett, viszont akkor egy 4 éves kapcsolatom volt, aminek most lett vége nemrég, 7 év után. Már akkor is nagyon udvarolt nekem, pedig tipikusan úgy néz ki akiért minden nő odavan, és gondolom minden nőnek bele is mászik a bugyijaba, azert nem tud elkotelezodni 30 evesen 😅 most voltunk egy tovább képzésen a hétvégén, és elmondta hogy tudja min megyek most keresztül, 7 év sok idő, de hogy o meg mindig odavan értem, és hogy mindig is odalesz mert én vagyok a no az életében miota meghatott. 3 év sok idő, ezido alatt az ember érzései nem maradnak meg, szerintem, főleg ha így nez ki valaki, kicsit tartok attól nekem is csak a bugyim érdekelne
Mit gondoltok?
Én is ugyanúgy odavagyok a páromért, mint 3 éve, sőt jobban, mert rengeteget bizonyított azóta.
Megértem, hogy aggódsz a bugyivadászat miatt, én is ezt tenném... Voltam hasonló helyzetben, ott a férfi randira is hívott (de tudtam, hogy szoknyapecér), előtte hetekig flörtöltünk online, a vége már eléggé átment lelkizésbe. Volt egy rossz előérzetem, ezért nemet mondtam a randira, de a beszélgetést folytattuk (nem flörtölve, csak haverkodva), és egy hét múlva már új nője volt. :) Tehát nem húzzák az időt. (Nyilván mellettem fűzte a másikat is.)
Én óvatos lennék a helyedben!
Jobban és másképp vagyok oda.
Sokat mutatott nekem a párom, megmutatta, hogy mennyire szeret, miket meg nem tesz értem és sok mindenen átmentünk. Ismerem minden kis dilijét, a lelkét, a céljait. Mindent bensőségesen megosztunk egymással. Szövetségesek vagyunk. Lehet, hogy nem ver 1000-al szívem és nincsenek már pillangók a gyomromban ha meglátom, vagy nem szexelnék vele napi 24 órát, de egyik reggel is előbb keltem mint ő és csak néztem a pofiját, ami lehet, hogy egy idegennek nem tökéletes, de számomra az. Nem a külseje miatt, hanem azért, mert tudom, hogy az én társamat, a cinkosomat rejti ez az arc. Azt, akit annyira szeretek és akivel annyi mindent átéltünk.
Imádom ezt az embert. Most távol van tőlem és lesz 1 hétig. Hiányzik. Szeretem ha szuszog mellettem, szeretem hogy bármikor hozzászólhatok, hogy köztünk semmi sem ciki.
És hogy megtörjem az idilt, tudunk durcizni, marakodni-és ennek ellenére is mindig rájövünk, hogy együtt vagyunk erősek.
Nagy bajban leszünk ha valamelyikünk kinyikkan. Mi szinte szimbózisban élünk.
5 éve vagyunk együtt és a vőlegényemről van szó.
28/nő
Nekünk még csak 2 év de kb hasonló mint ahogy 4# irja.
Nem tudunk egymás nélkül létezni, szeretem csak úgy nézni, mindent szeretek benne ahogy van. Tudom, hogy 10év múlva is igy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!