Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vége lesz lassan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vége lesz lassan?

Figyelt kérdés

Barátnommel 3 honapja vagyunk egyutt,es en 2 honapja kerdeztem finoman tole,hogy a majusfa neki fontos-e? Mondta nem mar anno exeitol mindegyiktol kapott,ot ez nem izgatja,jo eljott a tegnap es hat en nem is gondolkoztam rajta,mondom belenyugodtam meg enis kb alig tudtam megoldani,mert se futom,se vonohorgos autom nem volt.. Majd voltunk tegnap baratnojenel es ott,hogy annak a pasija mondta,hogy neki visz,en meg mondtam,hogy valoszinu nem... ugy bekattant az agya,hogy kb hozzam se szolt egesz nap,majd baratnoje mondta nekem intezkedjek mert a majusfa a baja.. jo nagy nehezen elinteztem a baratnom baratnojenek a parjaval elmentem en is kapott fat,hajnal 3 ra hazaertem majd mondtam neki,hogy nekem ez szarul esett,hogy egesznap konkretan szarba se vett,es ja o kijelentette,hogy jovoheten ha megyunk bulizni egyutt o majd csavozik... ilyeneket vagott a fejemhez es csak elmondtam neki szepen nekem ezek szarul estek... majd egybol letamadott este,hogy mit kepzelek magamrol ne nekem alljon feljebb,mikor en annyira nem lettem volna kepes,hogy egy ágat elvigyek,aztan azt kirakjam hozza... hozzateszem igen hibaztam mert eszemben volt a majfa,de senki meg haverjaim sem ertek ra,aztan utolso pillanatban igy hogy vita lett,baratnom baratnoje emiatt kihuzott a rosszbol,aztan azt is megkaptam,hogyha nincs ez az egesz vita akkor nincs majfa amiben igaza van,de en nemtudom,oke ertem hogy fontos,meg elvileg neki ezzel tudom kimutatni,hogy szeretem,merthogy legalabb ennyit megcsinalhattam volna magamtol,hogy viszek neki egy fat...

Es nem ertette meg,hogy nekem csak az volt a bajom,hogy egesznap a vendegsegben emiatt hozzam se szolt... es en volt a szemet alak..

2022. máj. 1. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagy benne, hogy Ő az igazi?
2022. máj. 1. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor te bolond vagy. Adtam volna neki nagy lóf.szt májusfa helyett. Azt mondta, nem érdekli, akkor utána ne vinnyogjon. Válaszolt volna normálisan. (Nő vagyok.)
2022. máj. 1. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jót mond a kettes.
2022. máj. 1. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
nem olvastam el
2022. máj. 1. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de ez csak egyre rosszabb lesz.

N

2022. máj. 1. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
4 Akkor köszönjük az értékes hozzászólást.
2022. máj. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!