Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Létezik olyan férfi aki tiszteli a párját de leginkabb törődik vele?

Csak olyan férfiakat vonzok akik kihasznalnak, leszarnak, en pedig megadok nekik mindent.

Nincsennek nagy elvarasaim, de ha olelesre, beszelgetesre vagyok akkor az eddig számomra tokeletes part még nrm találtam meg. Néhány női ismerősöm mesélt, hogy tulsagosan szeretik őket es hogy ez mennyire rossz meg unalmas... Nem értem, hogy az aki mindent megad a másiknak az miert az ilyen szanalmas embereket vonzza es aki a bunko szanalmas ferfira vagyik az miert kap egy "rendes"fickót?

25/N

2022. ápr. 29. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Preda kisugarzasod van. Ezert startolnak rad olyanok, akik ki akarnak hasznalni. Tudjak is, hogy megeri kitartonak lenni, mert utana mindent megkapnak. Ket dolgon gondolkozz el. Az egyik, hogy miert nincsenek hataraid, a masik, hogy mi volt kozos ezekben az emberekben, hogy legkozelebb mar el tudd kerulni oket. Az elet ilyen, meg kell tapasztalni dolgokat, hogy utana valtoztatni tudj rajta. Az elso dolog a fontosabb, utana kene csak part keresni, ha azt mar megoldottad.
2022. ápr. 29. 16:27
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

Persze, mert az őszes átlagos srác egy angyal...

Jó pasikba is vannak ilyenek.

És nem, nem kell mindent megdani olyannak, akiket említettél kérdező! Majd akkor ha már tudod milyen.

N30

2022. ápr. 29. 16:35
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
Igen, én is ilyen vagyok. Jó hír Kedves Kérdező, hogy itt a gyakorin találtam meg a párom (pontosabban Ő engem), egy kedves, aranyos lány személyében, aki még jól is néz ki.:) Az a titok, hogy el kell engedni az egózást, meg a játszmázást, és őszintének kell lenni. Ha úgy érzed, hogy kihasználnak, akkor abba nem szabad több időt, energiát fektetni, hanem keresni kell tovább.
2022. ápr. 29. 17:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen pasi van, csak megkell őket találni.
2022. ápr. 29. 18:04
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Sok ilyen van, csak többnyire rondák, ezért ilyenek. Aki jól néz ki az megengedhet magának mindent. Nyilván te is csak jóképűekkel állsz le, nekik meg 1 vagy a sok közül.
2022. ápr. 29. 18:09
 16/23 Mathus ***** válasza:
41%
#15: te aspergeres vagy, vagy incel, vagy troll? senki sem engedhet meg magának mindent, ezt csak a szociopaták gondolják másképp.
2022. ápr. 29. 18:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Akkor most ezt most csak úgy itt hagyom neked, remélem beszélsz németül és angolul:

[link]

Ha jól nézel ki bármit megengedhetsz magadnak.

2022. ápr. 29. 18:24
 18/23 anonim ***** válasza:
* egy mosttal több lett, schuldigung
2022. ápr. 29. 18:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha mindig ilyen kreténeket fogsz ki, akkor valami bibi veled is lehet.

Ja csak 2-3 ilyenről van szó az belefér mert melléfogtál...

2022. ápr. 29. 19:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen azért, mert veled is baj van, csak még nem jöttél rá.

Hiába pufogtatod, hogy normális ember kell neked, mégis ezeket vonzod, mert az ilyenekre van szükséged, még akkor is, ha nem így gondolod. Ha rossz, azért tartasz tőle, ha jó azért tartasz tőle, így meg csak az önsajnálat és a magány vár, mert te sem vagy rendbe.

2022. ápr. 30. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!