Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Létezik olyan férfi aki tiszteli a párját de leginkabb törődik vele?
Csak olyan férfiakat vonzok akik kihasznalnak, leszarnak, en pedig megadok nekik mindent.
Nincsennek nagy elvarasaim, de ha olelesre, beszelgetesre vagyok akkor az eddig számomra tokeletes part még nrm találtam meg. Néhány női ismerősöm mesélt, hogy tulsagosan szeretik őket es hogy ez mennyire rossz meg unalmas... Nem értem, hogy az aki mindent megad a másiknak az miert az ilyen szanalmas embereket vonzza es aki a bunko szanalmas ferfira vagyik az miert kap egy "rendes"fickót?
25/N
Persze, mert az őszes átlagos srác egy angyal...
Jó pasikba is vannak ilyenek.
És nem, nem kell mindent megdani olyannak, akiket említettél kérdező! Majd akkor ha már tudod milyen.
N30
Akkor most ezt most csak úgy itt hagyom neked, remélem beszélsz németül és angolul:
Ha jól nézel ki bármit megengedhetsz magadnak.
Ha mindig ilyen kreténeket fogsz ki, akkor valami bibi veled is lehet.
Ja csak 2-3 ilyenről van szó az belefér mert melléfogtál...
Egyszerűen azért, mert veled is baj van, csak még nem jöttél rá.
Hiába pufogtatod, hogy normális ember kell neked, mégis ezeket vonzod, mert az ilyenekre van szükséged, még akkor is, ha nem így gondolod. Ha rossz, azért tartasz tőle, ha jó azért tartasz tőle, így meg csak az önsajnálat és a magány vár, mert te sem vagy rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!