Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Létezik olyan férfi aki tiszteli a párját de leginkabb törődik vele?

Csak olyan férfiakat vonzok akik kihasznalnak, leszarnak, en pedig megadok nekik mindent.

Nincsennek nagy elvarasaim, de ha olelesre, beszelgetesre vagyok akkor az eddig számomra tokeletes part még nrm találtam meg. Néhány női ismerősöm mesélt, hogy tulsagosan szeretik őket es hogy ez mennyire rossz meg unalmas... Nem értem, hogy az aki mindent megad a másiknak az miert az ilyen szanalmas embereket vonzza es aki a bunko szanalmas ferfira vagyik az miert kap egy "rendes"fickót?

25/N

2022. ápr. 29. 15:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Vannak persze, nem is kevesen. Magamat is ilyennek tartom (mondjok pár evvel fiatalabb vagyok nálad), de vannak olyan barátaim is akik ilyenek.
2022. ápr. 29. 15:16
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Ronda vagy. Nézz ki jól, akkor te tudod kihasználni őket. Ha ez nem megy, akkor meg törődj bele vagy adj le a szintből és állj le a te szinteden levőkkel. Ők nem fognak kihasználni.
2022. ápr. 29. 15:17
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen vagyok. Nemrég szakítottak velem. Amikor társat kerestem, kevesen adtak esélyt. Ennyire van igény az ilyen férfiakra. Amire meg nincs igény, az általában eltűnik. Kereslet-kínálat.
2022. ápr. 29. 15:23
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
mert ez a "mindent megadok a másiknak" (akár férfi, akár nő) egy megalázkodó állapot, jobb esetben csak komoly önbizalomhiány, rosszabb esetben egy sor különböző hiányosságot kompenzálnak vele. és ezt érezni. és nem vonzó.
2022. ápr. 29. 15:25
 5/23 anonim ***** válasza:
80%
A gond az, hogy végletekben gondolkodsz és így a "vagy elnyomó, vagy szolga" lesz a vége. Egyik se nyerő.
2022. ápr. 29. 15:26
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Amíg mindent megadsz a másiknak, míg ő kihasznál és leszar, addig ez nem is fog menni. Egyébként hogy használnak ki?
2022. ápr. 29. 15:40
 7/23 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: legyenek önálló gondolataid/véleményed, ennek adj hangot is (ettől még ugyanolyan kedves maradsz). ne a másik feledet keresd, mert önmagadban egy egész vagy. ha ilyen leszel, akkor a hozzád hasonló kerek-egész emberek fognak befutni, nem azok akik vmi anyu- vagy ovónéni pótlékot keresnek.
2022. ápr. 29. 15:47
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Én például elég bújós vagyok, szóval ölelkezés bármikor jöhet. Beszélgetni meg ki ne szeretne?

De van egy olyan érzésem, hogy nem kellenék, pedig ronda sem vagyok. :D

26F

2022. ápr. 29. 16:01
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Of korsz. Persze, hogy vannak ilyenek. De általában a nők nem ezeket a pasikat keresik. Tudod, nem elég izgalmasak nekik :D. Vagy épp nem szupermodellek akikre minden nő vágyik. Simán csak átlagos srácok akik felett minden nő elnéz.
2022. ápr. 29. 16:09
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Röviden!? Vannak! Csak ténleg lehet nem a tömeg élén vannak, hanem valahol hátrább! Kicsit kutakodni kell! De vagyunk akik szintén szerető, kedves, megértő társat keresünk, férfiként!:)
2022. ápr. 29. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!