Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már "unikornis-csaj" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már "unikornis-csaj" az életetekben?

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket, érdekes számomra, ezért kíváncsi vagyok, hogy volt-e nektek ilyen nő az életetekben?

[link]

Röviden és tömören a nő akiért oda vagy, még akkor is, ha egyébként néha hisztizik, vagy lemondja a randit, elhiteti veled, hogy ő is érted, aztán eltűnik, újra keres, eltűnik, újra keres.

2022. ápr. 28. 01:41
 1/3 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A cikket már olvastam - nagyon egyszerű a képlet. Nem szabad hagyni magunkat. Ha már harmadszorra "születik nagyanyja" (és mondja le a randit), akkor el kell küldeni a kismalac farkára. Mondjuk nálam ott szokott a rendszer bukni, ha hirtelen mással jön össze. Megteheti? Igen. De akkor ott részemről következetesen vége van.
2022. ápr. 28. 04:58
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Csak ilyen nőkkel találkoztam eddig.
2022. ápr. 28. 07:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az unikornis csaj nem más, mint a nő, akiért odavagy, de te valószínűleg sosem leszel elég jó neki.

Az unikornis csaj nem más, mint álmaid nője, aki veled együtt nagyjából minden másfeledik pasinak is az, így aztán van miből válogatnia, ezért te nem képviselsz különösebben nagy értéket a számára.

Amiért mégis mindent benyelsz neki, az az, hogy folyamatos kihívást jelent a megtartása, és ezt, ti férfiak, mindennél többre értékelitek.

Az unikornis csaj a tipikus felülválasztás.

Szerintem minden pasinak volt már ilyen az életében, mert kb. ez az a nő, akit észrevesztek, akibe beleszerettek, és aki után aztán egy egész életen keresztül sóvárogtok.

2022. ápr. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!