Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy nős férfival, egyre jobban szeretem. De kijelentette, nem hagyja a családját? Én nem akarok mással barátkozni, őt szeretem.De így hogy lehet?
Imádom a szarvashúst.
De mivel én nem vagyok 5 diplomás, havi 86 milliót kereső, ÁjTí-sebész- berepülőpilóta-endzsinöer szaGember, így nem tudok minden nap enni.
De ezért nem leszek vega. Eszem mást, és amikor lehet, akkor jól lakom szarvassal.
Te a helyemben nem ennél szarvast egyáltalán? >:)
#15:Hogy jutottál idáig? A négy év alatt nem volt egy olyan pillanat se, amikor abba tudtad volna hagyni vagy segítséget tudtál volna kértni valakitől?
#Kérdező: én cseppet más cipőben járok, mert férjnél vagyok, szeretőt kerestem, kifejezetten nős férfit. Remekül sikerült, mert villámgyorsan egymásra cuppantunk, egymásba is szerettünk, de mindketten tudjuk: nem akarunk válni, csak titkos szerelmesek lehetünk. És úgy kell csinálnunk, hogy egyikünknél se billenjen meg az otthoni dolog, mert akkor a házastársat kell választanunk- tehát legálisan sose leszünk együtt. Nem tudjuk, mi lesz később, hogy alakul, egyelőre még tanuljuk, alakítjuk a szabályokat, de hosszú távra tervezzük ezt. DE: és itt kapcsolódik a sztori a kérdezőhöz és a 15-höz:tudatosan döntöttünk, elfogadjuk a korlátokat , vállaljuk, hogy genyák vagyunk, de nem engedjük, hogy 'dobáljon bennünket a sors'. Mindig van választási lehetőség, de nem mindig lehet a legerkölcsösebbet választani, válaszd az 'elég jót'! Pl kérdező: ha őt akarod, akkor feleséggel kell akarnod, gondold át, hogy lehet-e ezek között a keretek között, de ne kényszerítsd arra, hogy elhagyja a feleségét! Ha őt akarod, akkor ki kell alakítanod agy olyan saját életet, ami önállóan is kerek és belefér a férfi( akkor, amikor meg tud /akar lógni otthonról). Így lehet, de nem lesz könnyű és attól függ, hogy mennyire vagy önálló , magányt tűrő személyiség. Mert sokat fog várni a meg nem érkező szeretődre....
Köszönöm mindenkinek, igazatok van.
Remélem majd találok olyat, aki egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!