Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismerkedtem egy nős férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy nős férfival, egyre jobban szeretem. De kijelentette, nem hagyja a családját? Én nem akarok mással barátkozni, őt szeretem.De így hogy lehet?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Annyi nem nős pasi van!
2022. ápr. 27. 14:05
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Ebben a helyzetben a feleséget sajnálom a legjobban.
2022. ápr. 27. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
13%

Imádom a szarvashúst.

De mivel én nem vagyok 5 diplomás, havi 86 milliót kereső, ÁjTí-sebész- berepülőpilóta-endzsinöer szaGember, így nem tudok minden nap enni.

De ezért nem leszek vega. Eszem mást, és amikor lehet, akkor jól lakom szarvassal.

Te a helyemben nem ennél szarvast egyáltalán? >:)

2022. ápr. 27. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Egyre gázabbak a kajás hasonlataid 13-as...
2022. ápr. 27. 15:25
 15/19 anonim ***** válasza:
16%
Tönkre fogsz ebben menni, ahogy én is. 4 év, mostanra úgy nézek ki, mint aki halálos beteg. Lehet, hogy az vagyok, de annyi életösztön sincs már bennem ennek a szerelemnek a hatására, hogy orvoshoz elvonszoljam magam. Kihullott a hajam nagy része, beteg a bőröm, de nem érzem azt, hogy van miért élnem. Ennyi jutott nekem a nagy szerelemből.
2022. ápr. 27. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:

#15:Hogy jutottál idáig? A négy év alatt nem volt egy olyan pillanat se, amikor abba tudtad volna hagyni vagy segítséget tudtál volna kértni valakitől?

#Kérdező: én cseppet más cipőben járok, mert férjnél vagyok, szeretőt kerestem, kifejezetten nős férfit. Remekül sikerült, mert villámgyorsan egymásra cuppantunk, egymásba is szerettünk, de mindketten tudjuk: nem akarunk válni, csak titkos szerelmesek lehetünk. És úgy kell csinálnunk, hogy egyikünknél se billenjen meg az otthoni dolog, mert akkor a házastársat kell választanunk- tehát legálisan sose leszünk együtt. Nem tudjuk, mi lesz később, hogy alakul, egyelőre még tanuljuk, alakítjuk a szabályokat, de hosszú távra tervezzük ezt. DE: és itt kapcsolódik a sztori a kérdezőhöz és a 15-höz:tudatosan döntöttünk, elfogadjuk a korlátokat , vállaljuk, hogy genyák vagyunk, de nem engedjük, hogy 'dobáljon bennünket a sors'. Mindig van választási lehetőség, de nem mindig lehet a legerkölcsösebbet választani, válaszd az 'elég jót'! Pl kérdező: ha őt akarod, akkor feleséggel kell akarnod, gondold át, hogy lehet-e ezek között a keretek között, de ne kényszerítsd arra, hogy elhagyja a feleségét! Ha őt akarod, akkor ki kell alakítanod agy olyan saját életet, ami önállóan is kerek és belefér a férfi( akkor, amikor meg tud /akar lógni otthonról). Így lehet, de nem lesz könnyű és attól függ, hogy mennyire vagy önálló , magányt tűrő személyiség. Mert sokat fog várni a meg nem érkező szeretődre....

2022. ápr. 28. 09:58
 17/19 anonim ***** válasza:
16, abbahagytuk, egy csókot leszámítva el se kezdtük. De attól még nem lett vége. Évek óta nem láttam, de így sincs vége. Annál többet, mint amit mi tettünk, hogy elfelejtsük egymást, szerintem nem lehet tenni. De attól csak rosszabb lett. Néha azt hiszem, meg kellett volna élni, akkor is, ha bűn és hagyni elmúlni magától, mert az elfojtás csak ide vezetett.
2022. ápr. 28. 12:05
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
Jézusom, Te aztán jól tudod konzerválni a bánatodat! Egy csók, és négy éve vágyakozol utána- ezt el tudom fogadni, értem is. De azt nem értem, hogy ez a vágyakozás úgy hasson rád, hogy tönkre menj bele! Nem működik úgy, hogy ne a szerelem érzésétől akarj megszabadulni csak éld mellette az életedet? Tapasztalat: elképzeltem a lelkemben egy kis dobozt. Beletettem azt, ami a szerelmemhez kapcsolódik, szorosan lezártam. Élem a megszokott életemet, néha-néha picit belesek a dobozba vagy 'kiengedem a szellemet a palackból'( telefonon beszélünk, mailezünk, várjuk a köv. találkozót) de éljük az életünket. Nem azért, mert így jó nekünk, hanem mert kettőnknek együtt ennél nem tud 'jobb lenni' ezért így döntöttünk, hogy ezzel megalkuszunk. Nem vagyunk boldogtalanok, sőt sokszor boldogok is vagyunk.
2022. ápr. 28. 12:16
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, igazatok van.

Remélem majd találok olyat, aki egyedül van.

2022. ápr. 30. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!