Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem öt pedig tudom nincs jövöm vele. Sajnos mindennapjai része az alkohol. Mit tegyek?
Erre vàgytam mindig erre az elsöprö szerelemre mikor együttvagyunk megszünik a külvilàg stb...
De mindennap munka utàn iszik, nem szétcsapja magàt csak valamennyit.
Szeretem meg vele akarok lenni. Csak mimtha nem lenne jövöképem így. 31 éves férfiröl van szò aki dolgozik.
hát vegyük végig a lehetőségeket és tényeket.
1. iszik
2. őt nem zavarja, hogy mennyit iszik, szerinte mértékkel iszik, szerinte nincs probléma, szerinte hülyeség a terápia
3. téged zavar, neked ez kellemetlen és elviselhetetlen.
4. sokszor beszéltél vele erről de nincs változás és nem is akar változtatni.
ergo:
1. várhatsz még heteket hónapokat éveket és reménykedhetsz hátha lesz változás. Ha így teszel akkro viszont ne panaszkodj és csendben tűrd el.
2. szakítasz vele.
#4 vagyok.
Akkor próbálj vele nyugodtan leülni , és beszéld meg vele, mond el az összes kétségedet, aggályaidat, tartásodat.
Ha alapból le sem lehet ülni a szeretett pároddal nyugodtan beszélni, akkor ez egy alapból mérgező kapcsolat, ha erre sem képes.
De ha sikerül, de bazira nem lesz változás....noss akkor vagy tűrsz szó nélkül csendben vagy elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!