Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még normális kapcsolatom ha nem volt eddig egy kapcsolatom sem? 26f
Szerintem mindenkinek volt legkésőbb a húszas évei elejéig legalább egy kapcsolata.
Én is szeretnék párt de ha eddig nem lett senkim nem tudom van e még esélyem ennyi idősen. Abba rossz bele gondolni hogy a korombeli lányok már mennyire rutinosak lehetnek egy kapcsolatban én meg sehol nem tartok.
"Szerintem mindenkinek volt legkésőbb a húszas évei elejéig legalább egy kapcsolata."
És képzeld nem... Pl: Én. :,O
Amúgy meg miért ne lehetne?! "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed." (Tudom, tudom. Béna filmes idézet, de igaz.)
Ne mással foglalkozz, hogy más korodbeliek biztos így meg úgy. Magaddal törődj! :,D
32 évesen lett az első bnőm. 3 éve vagyunk együtt, ebből 1,5 év együttélés és fél éve a jegyesem. Sajnos átcsúszik jövő évre az esküvő. :(
Minden lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!