Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Való életben tényleg van olyan mint a filmekben? (Népszerű fiú-hétköznapi lány)
Én egy kifejezetten unalmas, magába forduló lánynak tartom magam. Nincsen nagy baráti köröm, nem sportolok, nem történik velem semmi. A külsőm se nagy szám, sőt az arcomat kifejezetten csúnyának látom. Tehát van bőven önbizalomhiányom. Kell idő mire megnyílok, vannak kellemetlen perceim a kommunikációban ha nincs túl bensőséges viszonyom a másik személyjel.
És most érdeklődik felőlem egy nagyon nyitott személyiségű, tipikusan a társaság középpontja típusú srác. Egy egész városnyi ismerőse van (szó szerint mindenki ismeri), mindig van valami programja sosem ül otthon, jól néz ki, sok pénze van...
Elmondása szerint az tetszik neki bennem, hogy okos vagyok, két lábbal járok a földön, kedves vagyok mindenkivel, stb. De nem tudom ilyen van?? Tényleg éles a kontraszt a személyiségünk között. Az a baj, hogy én nagyon beleszerettem, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy ilyen kaliberű srác énértem is odalenne, mikor szerintem minden második "fullos" csajt megkaphatna. Ilyet tényleg csak a filmekben lehet látni.
Szerintetek van ilyen a való életben? Nektek van tapasztalatotok?
Én 24, ő 28 éves.
6: Igazából a férfiak még preferálják is a kevésbé népszerű nőket, mivel a népszerű nőket könnyebben el tudja csábítani egy rivális kan. Evolúció 101.
Azzal azért vitatkoznék, hogy a férfiaknak kevésbé számítana a kinézet. Sőt szerintem a nőknek számít kevésbé, mivel egy férfi azért tudja státusszal "kompenzálni" az előnytelen kinézetét. Ugyanakkor egyetértek, hogy a nők számára is elsősorban a férfi kinézete az elsődleges, de csak azért, mert jó kinézettel instant lehet státuszt szerezni férfiként. Ha magas és helyes a pasi, akkor már a nők 90%-a oda lesz érte. De létezik a másik véglet is, aki elképesztően ronda, de mondjuk énekes egy híres bandában, színész, 1 milliós YT csatornája van, vagy csak simán gazdag. Na azokra ugyanúgy tapadnak a nők.
De a férfiak számára egy nőnél csak és kizárólag a kinézet (és a kor) számít. Mert egy férfinak totál érdektelen, hogy dohánybolti eladó a nő vagy CEO, csak szép legyen és fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!