Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha újra együtt lehetünk?
Szóval a lényeg hogy elég fiatalon ismertük meg egymást, mesébe illő szerelem első látásra. Nagyon rövid időn belül hozzá költöztem lett egy kisfiúnk.
De sajnos miután megszültem ő nem akart dolgozni menni pedig előtte minden jó volt aztán megijedt az apaságtól és csak játszott a számítógépes játékain.
Szívemből szerettem de nem tudtam így maradni vele, mert a gyermekemet néztem.
A lényeg haza költöztem a szüleimhez és eltelt egy kis idő és új kapcsolatom lett.
Rá 1 évre született egy kislányunk aztán most már 6 éve együtt vagyunk a lányom apjával mégis azt érzem hogy még mindig vannak érzéseim a fiam apja felé!
Mit gondoltok vajon tényleg ő az igazi?
L/25
Az biztos, hogy tisztáznod kell magadban az érzéseidet!
De a volt pasid iránt lehet csak azért érzel így mert elhalványult a kiábrándultság iránta mivel külön éltek.( kevésbé idegesít)
Nem gondolom.
Nem rég kapcsolatba kerültünk. Beszélgettünk bensőséges dolgokról, rólunk.
Elmondtam neki hogy mit érzek és ő is ugyan így van jelenleg.
Azt meg nem írtam le a kérdésben de neki is lett azóta családja.
Mégis amikor beszéltünk akkor teljesen olyan volt mintha csak tegnap történt volna minden. :/
Akkor 2 család szétcseszéséről van szó!
A 2 rossz kapcsolat se jó, végülis érthető.
Nyilván nem ő az igazi, mert akkor együtt lennétek. Viszont te lehet hajlamos vagy megfontolatlan döntéseket hozni, ha mindenkinek akit megismersz rögtön szülsz egy gyereket friss kapcsolatba, főleg hogy az elsőt 18 éves korod előtt.
Egyáltalán foglalkozik a fiával, tartjátok a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!