Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tűrjem el ezt még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tűrjem el ezt még?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel nagyon sokat beszélgettünk, találkozgattunk. Aztán egyszer elvitt vacsorázni és lefeküdtünk egymással. Mondhatni szeretői viszonyba kerültünk egymással, viszont én az elején álmaimban sem gondoltam, hogy ez lesz, mert legelőször lekoccoltam… Aztán valahogy el kezdtem hozzá vonzódni. Ígérgetett fűt-fát, mondogatta, hogy már nem szereti a párját, nem tudja mi lesz. Viszont semmi nem változott sokáig. Majd beleuntam az ígéretekbe és elküldtem, utána persze megint nálam kötött ki egy jópárszor.

Másfél hónappal később elő drukkolt azzal, hogy ők milyen boldogok, stb. Hagyjuk ezt az egészet. Tiszteletben tartottam, nem kerestem sokáig. Végül újra szexeltünk. S megint előjött azzal, hogy mennyire romokban a kapcsolata, aztán 1 hét múlva újra együtt láttam őket…

Akármennyire jól érzem magam a karjaiban, már úgy vagyok vele nem ér ennyit az egész. Fáj amit csinál, az embernek vannak érzései amivel szerintem nem kéne játszani.

N/26

F/30

2022. ápr. 20. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen hülyére vesz.
2022. ápr. 20. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

"hogy már nem szereti a párját"

Mind ezt mondja, ami talán igaz is, de a másikat annyira sem szereti vagy ki kéne lépnie a mindennapok kényelméből, annyit meg nem ér meg.

2022. ápr. 20. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

Ez a baj veletek nőkkel, úgy kezdetek játszani, hogy nem ismeritek a szabályokat.

SZERETŐ vagy. Ennyi! Mit nem ért meg az agyacskád???

Ez olyan, mint a nem állandó céges kocsi. Elkérheted, használhatod, de nem állandóra jár, és nem viheted haza, és főleg, nem a tiéd!!!

2022. ápr. 20. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Csak kihasználó. Üritésre használ. Te vagy a számát.
2022. ápr. 20. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Nők, miket válaszolgattok? 2 felnőtt kefél. Senki nem használ ki senkit!
2022. ápr. 20. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből nem lesz komoly kapcsolat.
2022. ápr. 20. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Megint egy ostoba liba aki többet képzel bele mint ami valójában?

Súgom halkan, hogy a "válófélben vagyok, nincs köztünk semmi, romokban a kapcsolat, csak a gyerekek/ház/anyagiak miatt vagyunk együtt még" kezdetű dumák MIND HAZUGSÁGOK.

Csak azért mondja, hogy meg tudjon dugni.

Szívesen .

2022. ápr. 20. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Senki sem kényszerít rá, hogy rendszeresen lefeküdj vele... Te is akartad, benne voltál, igent mondtál, hittél neki. Innentől te is felelős vagy a kialakult helyzetért.

Vagy emelt fővel távozol, vagy élsz tovább így, ez is a saját döntésed. Ha szexelni felnőtt vagy, ahhoz is légy az, hogy felvállald a tetteid következményeit...!!! Amikor igazán szerelmes leszel, nem csak magadat fogod nézni. Fiatalabb koromban én is baromi önző voltam, aztán feltettem magamnak a kérdést : ki vagyok én, hogy felborítsak egy másik életet?! Hiszen ez csak mindaddig jó játék, amíg senkinek sem származik belőle kára. Amint valaki sérül, nem élhető többé a kapcsolat.

Mindezt nőként írom neked. Ne az elvárásaid győzzenek, inkább válassz a büszkeség vagy az érzéseid között...

2022. ápr. 20. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled! Ezért nem kezdünk kisfiúval!
2022. ápr. 20. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
5%
Megis érdemled... ha foglalt fax kell 🤣 Tudtad mire válalkozol akkor mit sir a szád? Vagy várj aszthitted majd miattad elhadja? Jajj de kis naiv vagy... Üriteni kelletél neki... Semmi önbecsülésed nincs
2022. ápr. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!