Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lettek érzéseim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek érzéseim?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy érzéseim lettek?

Van egy férfi akivel elég sok időt töltünk együtt munka miatt. Alapvetően egy számomra vonzó férfinak találtam mindig is de ez itt ennyiben ki is merült. Tehát női szemmel vonzónak találtam de alapvetően nem gondoltam ezt túl.

Aztán teltek a hetek és megtudtam másoktól hogy eléggé bejövök neki. Ezt követően kis idővel már szóvá is tette ezeket. Én eddig nem gondoltam így rá de most azon kapom magam hogy túl sokszor eszembe jut sőt már álmodtam is vele amit elég furának tartok.

Mi történt velem ? Vagy valahol a tudatalattimban eddig is tetszett csak nem jött felszínre és az hogy kimondta és megtudtam ő így érez mintha nálam is elindultak volna ezek a folyamatok.

Mi váltotta ki? Vagy ez csak attól van mert ő bevallotta?

2022. ápr. 19. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Ha vkknerdeklodik felolunk vagy tetszunk valakinek alapbol jo erzest general.

Ezutab "megnézzuk magunknak" tudnank e viszonozni

Altalában egyedulállók, akik amugyis "ki vannak éhezve" bármi jóra, viszonoznak is, es már csak annyitol is szerelmesek sokan, ha csak 2 szép szot kaptak.

Igy kerül kapásbol helyzeti előnybe a bepróbálkozó amely előnyt gyakorta tartani is tudnak. Azaz a masik fog lihegni allandóan.

2022. ápr. 19. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
*ha vki érdeklődik felőlünk
2022. ápr. 19. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a furcsa? Van valaki, aki neked tetszik, ő is neki. A vonzalom pont ezt jelentette eddig is.

Nyilván, ha ez megvan, akkor az ember tovább gondolja, akár álmában is. Ez nem is értem, hogy miért felnőtt kérdés, még tiniként is nyilvánvaló, hogy minden kapcsolat így kezdődik.

2022. ápr. 19. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szimpatikussá vált a személy, kezded kiismerni, sokat vagytok/voltatok együtt, így vonzódni kezdesz hozzá. Kérdés, hogy ő is szeretne-e igazán, vagy csak egy alapvonzódás van köztetek? Mit szeretnétek ezzel kezdeni?
2022. ápr. 19. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni hogy ki tetszik neked, miért tetszik neked, mit akarsz tőle, akkor súlyos önbizalomhiányban szenvedsz. Ha csak azért ugrasz, mert kedves veled, az még semmi. Magadban is tisztáznod kéne, hogy mit, miért, hogyan érzel vele kapcsolatban és egyáltalán akarod -e.
2022. ápr. 21. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!