Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viccnek indult ez az egész, és valahogy "komolyak lettek az érzéseim" visszont semmiképpen nem jöhetnek össze a fiúval, szerintetek mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú viccnek indult, tehát unalomból tetszett aztán hirtelen "komolyan" gondoltam és minden nap talalkozok vele es nem tudom elfelejteni, csak akkor tudnám ha lenne más akkor kezdjek bele másba? Vagyis inkább egy olyanba, aki nincs a kozelbe, hogy ell tudjam "felejteni" ezt a fiut? Tudom hogy hulyeseg meg minden de ezt csak azert csinalom mert unatkozok, visszont fejbe akkor is halál komolyan gondolom, szerintetek hogy probaljam elfelejteni? Csak attól félek, hogy lehet hogy eltudom felejteni az itteni fiút, de mivan akkor ha az a fiú aki nincs kozelbe ell kezd igazán tetszeni? És akkor megint az lesz a bajom... szerintetek mitcsinaljak? De maskepp nem tudom elfelejteni a mostani fiút..2021. nov. 5. 08:45
1/6 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam jobban erre az internetes fiúra, mert aki most tetszik, azt nap mint nap láttom, hallom meg beszélnek róla meg minden, de azt a fiút aki messzebb lakik, azt nem is ismerik, meghát őt nem láttom minden nap, es nem hallok róla semmit..
2021. nov. 5. 08:51
2/6 anonim válasza:
Hát te nem vagy normál állapotban... ilyen gondolatmenetet
4/6 anonim válasza:
Elhagynád a viszonylag biztosan egy bizonytalanért, akit még nem is ismersz istenigazából? Gondolkozz!
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezt a fiút se nagyon ismerem, es olyan dolgokat csinal amiket nem kellene😐 és tuti hogy csajozik meg ilyenek, nem hozzám valo.. ezert is szeretnem valahogy mindenkepp elfelejteni, de az csak igy lehet..
2021. nov. 5. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!