Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, srácok szerintetek milyen egy jó barátnő?
Milyen tulajdonságok azok amik fontosak szerintetek egy barátnőben?
Milyen dolgokat értékeltek?
Persze komoly kapcsolatra gondolok, ahol szerelem van.
Pusztán kíváncsiságból:))
L/19
Kölcsönös szeretet, tisztelet, megbecsülés, támogatás. Mindent meg tudjunk beszélni, ne hagyja a kis sérelmeket se kimondatlanul, ne tudja le annyival a "mi a baj?" kérdést, hogy "semmi..."
Legyen nyitott a világra, a dolgaimra, merjen kipróbálni sokmindent, viszont megfelelési kényszerből ne csináljon semmit, ha ő amúgy nem akarná, de "kényszerből" megteszi, mert nem akarja, hogy "ne szeressem" valamiért.
Legyen humoros, lehessen bolondozni vele, de a fontos dolgokban tudjon felelősségteljesen viselkedni. Legyen hűséges, és ne féltékenykedjen, bizalom megléte is nagyon fontos. Legyen egyénisége, ne a társadalom határozza meg mit gondol a dolgokról. Az is fontos nekem, hogy szeresse a kulturális dolgokat, könyveket, filmeket, műveket, amiknek van mélyebb mondanivalója. Szeretek rengeteget beszélgetni, melynek témája lehet az előbb említett alkotások, de akár általanosságban nézve az emberi kapcsolatok, jellemek, az élet működése, bármi filozófikus téma.
Értékelem, ha valaki az egészséges életmódra törekszik. Nem dohányzik, odafigyel az ételek minőségére, mozog valamit rendszeresen. Egy alap igényesség saját magával és a környezetével szemben jó ha megvan. Eljön velem kirándulni, és inkább az apartmanos, erdőjárós kiruccanást részesíti előnyben a luxusszálloda, egész kiránduláson a parton fekvéssel szemben.
Fontos, hogy egyezzen a szeretetnyelvünk, én pl. a bújós, simogatós, beszélgetős típus vagyok, én akkor érzem magam jól, ha a társam is ilyen.
Legyen felvilágosodott, modern gondolkodású, hagyjuk a begyepesedett társadalom által elvárt nemi szerepek eljátszását. Házimunkákból, teendőkből egyenlően vegyük ki a részünket. Önmagunk lehessünk egymás mellett, mindenki nyíltan megélhesse a vágyait, az érzelmeit.
A fontossági sorrendje úgy legyen, hogy előrébb való a családja, barátai, párja, férje szóval az igazán fontos emberi kapcsolatai, mint a karrier (pénz hajszolása).
Próbaltam általánosságban írni, tudnék rengeteg konkrétabbat, de azt már a konkrét személy megismerése után fontos megbeszélni/kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!