Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, srácok szerintetek milyen egy jó barátnő?
Milyen tulajdonságok azok amik fontosak szerintetek egy barátnőben?
Milyen dolgokat értékeltek?
Persze komoly kapcsolatra gondolok, ahol szerelem van.
Pusztán kíváncsiságból:))
L/19
Olyan lány legyen az én múzsám
aki fétisem hallatán nem néz csúnyán.
Nem vág hátba egy durung bottal
hanem megkínál egy finom borral.
Incelként hogyha lesz nekem szerelmem
szeretném hogy mellettem sokat nevessen.
Lenne miért jókedvűen nevetnem
Felébredtem immár, pedig majdnem bevettem.
29F/Beteg
Nagyon sok dologról írhatnék, de nehezen tudnám kifejteni. Azt szeretném, ha mellette önmagam lehetnék és nem kellene magam megjátszani. Őszintén beszélhetnénk meg egymással a problémáinkat és tudnák bízni egymásban. Későbbire nézve pedig előnyös, ha valahogy hasonlóan képzeljük el a jövőnket és van közös érdeklődési körünk.
F
aranyos/cuki, kimutatja a szeretetét, megértő, nem hisztis, tesz a kapcsoltért és nem csak elvár tőle, lehet rá számítani, segít ha tud és nem még 1 kést a hátamba döf, bármit elmondhatunk egymásnak, nem kelt bennem szégyen/rossz érzést ha a hobbymat üzöm, nem szégyenít meg mások elött, nem hiszi azt h a szolgája vagyok, hűséges és nem hiszi azt h férfiként nincsenek érzéseim így bármit tehet bármit mondhat csinálhat, nem forgatja ki a szavaimat, nem az online media agymosott zombija, ad esélyt az új dolgoknak amiket én szeretek és kiprobálja azokat és nem egyből lehurrogja vagy kineveti, és még lehetne sorolni specifikusabbnál specifikusabb dolgokkal de csak úgy a nagy általánosságot írtam a többi a társkeresőkre maradna már ha használnék
de röviden, ne légy ríbanc
napestig lehetne sorolni
Most jelenleg csak ellenpélda jut eszembe.
Én nem szeretem azokat az egyéneket akik túlbuzgók, egyfolytában tőlem függnek stb.
Pl az egyik exemnél a legrosszabb az volt, hogy egyfolytában elvárta hogy munka közben hívjam fel legalább 2x, ha nem válaszoltam telefonon rögtön akkor féltékeny volt, hogy biztos valakivel vagyok.. meg ilyenek.
Túlzott féltékenységet nem kedvelem.
Azt szeretem a mostani barátnőmben, hogyha időre van szükségem egy hosszú fárasztó munkahét után vagy csak egyedül szeretnék lenni egy nap akkor ezt eltudja fogadni és tiszteletbe tartani. Szabadság fontos.
nagy mell
nagy segg
karcsú derék
szép arc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!