Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent a szerelem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a szerelem? Miért szeretünk bele a másikba?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 15:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kemiai reakciok az agyban. Mint minden mas.
2022. ápr. 17. 15:27
 2/15 anonim ***** válasza:
1. +1
2022. ápr. 17. 15:30
 3/15 anonim ***** válasza:
Kötődés, a másik féltől kapott törődés vágya talán!
2022. ápr. 17. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Az evolúció játéka a fajfenntartás érdekében.

Ha szerelmes leszel csak szenvedni fogsz.

Vagy azért mert éjjel-nappal hiányzik az a valaki, vagy azért mert nem viszonozza az érzéseidet vagy azért mert összetöri a szíved.

Régebben vágytam arra, hogy szerelmes legyek, de így utólag örülök hogy nem lettem az. N

2022. ápr. 17. 15:38
 5/15 A kérdező kommentje:
4-es: valahogy én is így látom a dolgot egyébként, nekem a szerelem érzése inkább méreg. Megnehezíti a mindennapjaimat is.
2022. ápr. 17. 16:03
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Az egyénbol ered. Nem a másik váltja ki különben nem lenne plátói szerelem sem amihez semmi köze a masiknak.

Az egyénben felmerul valamiféle hiányérzet vagy igény, aztán azt kivetíti valakire aki vagy viszonozza vagy nem.

2022. ápr. 17. 16:44
 7/15 A kérdező kommentje:
#6-os, ez baromira érdekesen hangzik.
2022. ápr. 17. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:
#6! Ez hülyeség. Pont akkor nem lenne plátói szerelem, ha semmi köze nem lenne az egyenhez. Ha bárkire ki lehetne vetíteni, ki az a hülye, aki direkt olyanra vetítené, aki nem viszonozza. Nagyon is van köze hozzá, ki az illető. Csak annak van, akár plátói, akár nem.
2022. ápr. 17. 18:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A kivetítéshez hülyék vagyunk. Sok esetben olyanra vetítjuk ki akire semmi értelme nincs meg messziről látni, hogy nem kéne.

Egy masik embernek soha semmi koze nincs a te szerelmedhez nem ő váltja ki. Ezt tartom.

2022. ápr. 17. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
#9! Te tarthatók, de az én szerelmemnek bizony van köze az egyénhez. Azért vagyok Jóskába szerelmes, mert olyan, amilyen, és nem Gézába, mert ő meg nem olyan. A kedvedért megpróbálhatom átvetíteni a sokkal elérhetőbb Gézába, de nem fog menni😂Szóval taníts mester! Mégis, hogy kell?
2022. ápr. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!