Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igaz az a mondás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az a mondás hogy akit szeretünk azt el kell engednünk hogy ő boldog lehessen?

Figyelt kérdés
van egy férfi akivel mindennél jobban szeretjük egymást de miattam nem lehetünk együtt,különböző okok miatt,ebbe most nem szeretnék bele menni hogy miért,elég bonyolult.És mindketten szenvedünk és nem akarom hogy ő tovább szenvedjen.Mert eléggé kilátástalan a helyzet hogy mikor lehetünk együtt ha eggyátalán együtt lehetünk és azon gondolkozom hogy talán az lenne a legjobb ha el felejtene engem és tovább lépne,persze a szivem nem ezt szeretné eggyátalán de talán igy lesz a legjobb.Mi a véleményetek erről?

2021. szept. 14. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Hülyeség, ha szereted oldd meg hogy vele legyél.
2021. szept. 14. 14:24
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Bullshit martirkodas. Igaza van 1-esnek. Ha egyutt akarsz lenni vele, akkor talaljatok meg a modjat. A 21. szazad a lehetosegek mekkaja. Biztos van olyan megoldas, ami rajtatok is segit.
2021. szept. 14. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem erre azt irták korábban ha neki nem tetszik vmi, akkor ugyis elmegy. Nem kell a masik helyett donteni.
2021. szept. 14. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember. El tudja dönteni, hogy akar-e ilyen körülmények fennállása esetén kapcsolatban lenni veled vagy sem.

Én is gyűlöltem, mikor pár exem az én jólétemre hivatkozva szakított velem. Mert hogy nekem biztos rossz, hogy ennyire nem ér rá meg nekem biztos rossz ez meg az és ő inkább lesz olyan kegyes, hogy szabadon enged, mert sZeReT... Üvöltött róla, hogy rohadtul nem akar velem lenni, csak a saját korcs lelkiismeretét nyugtatja azzal, hogy nekem szívességet tesz, ha kivág.

Akit szeretünk, azt néha el kell engednünk, HA MENNI AKAR, de hahó, te nem elengeded, hanem ellököd meg kirúgod önhatalmúan... Lóf*szt szereted te. Magadat szereted, azért próbálod elkerülni az őszinte szakítással járó kellemetlenségeket magadra nézve. Ismerem a fajtád.

Tipikus konfliktuskerülő gyáva pöts/pitsa magatartás. Semmi nemes, semmi gerinces.

2021. szept. 14. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi lenne az ok, házas vagy?
2021. szept. 14. 14:39
 6/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok házas viszont párkapcsolatban vagyok és a családom miatt sem lehetek vele együtt.szoval tudom hogy az lenne a legjobb ha le mondanék rola csak nagyon nehéz.
2021. szept. 14. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy házas és gyerek sincs, ne hagyjad, hogy a családod korlátozzon!
2021. szept. 14. 14:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
O, a parkapcsolatok jonnek mennek. A csaladod beleszolasa is elkerulheto, ha kell mennyisegu km van koztetek. Azt hittem bonyolultabb a helyzet. Mit nem lehet ezen megoldani?
2021. szept. 14. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi a gond? Párkapcsolat és család? Inkább élsz párkapcsolatban olyannal akit nem szeretsz, mintsem olyan emberrel akit igen. Hát érdekes felfogás ez.
2021. szept. 14. 15:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy házas és nincs gyerek sem, akkor mire vársz? Mi tart vissza?
2021. szept. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!