Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül Magyarországon egy kurv4?
Figyelt kérdés
Szopás, dugás, anál stb. Gondolom mindennek más ára van.2022. ápr. 16. 23:04
2/12 anonim 

válasza:

Ócsánál akik az út szélén állnak 20 ezer fél óra 50 ezer 1 óra
3/12 anonim 

válasza:

Manapság sokan a Rosszlányokat használják!
4/12 anonim 

válasza:

Az útszélinél 50k egy óra? 🤣🤣🤣 na ne nevettess
6/12 anonim 

válasza:

Én vagy 3 éve voltam egy órára, alapdolgok 15 ezer vidéken. Szerintem mostanra már lehet 25 is ugyanaz a qrva.
7/12 anonim 

válasza:

Exemnek állítólag 10.000 volt kedvezménnyel még a kapcsolatunk előtt, Rosszlányokról. Ez 3 éve volt. Akkor gondolom, 15-20.000 lehetett alapból, de neki sok mindent nem szabad elhinni.
9/12 anonim 

válasza:

Már 4 éve kb 20 ezer volt egy óra. A krvák is inflálódnak.
10/12 anonim 

válasza:

Off-kérdés, de miért pontoz le bárki itt normális válaszokat? :D Ha most azt mondjuk, hogy 25 körül már számolhatsz egy órára egy minőségibb prostit, az miért rossz válasz bármilyen szempontból is? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!