Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül Magyarországon egy pazar esküvő?
nekünk bécsben volt, és egy életre szóló élményt kaptunk így.
az egész vendégsereget egy bérelt busz vitte ki pestről bécsbe.
az esküvő összegét le sem merem írni, mert itt a háziasszonyok kezében a fakanál egyből kettétörne!:)
SZerintem eltérő, pl. a fővárosban sokkal többen vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat mint vidéken. Illetve nyilván általában a tehetősebbek folyamodnak ehhez.
Hogy mennyibe kerül egy pazar esküvő? Nézd, egy pazar menyasszonyi ruha egyedül 1-2 millió forint (kézzel, egyedi méretre varratott haute couture ruha pl.), egy profi, felkapott fotós, videós, zenekar is többszázezres összeg, hát még egy sztárséf az esküvőre... tehát a határ a csillagos ég :). A vendégsereg számától és a helyszíntől is nagyban függ.
Ez igaz kérdező, de ehhez kapcsolatok, tapasztalat kell :)
Ilyesmivel szerintem érdemes inkább másodállásban kezdeni vagy hobbiként, és ha megy, akkor komolyra fordítani, ugyanis egy vállalkozás indításának elég súlyos költségei vannak a legutóbbi törvényváltoztatások óta.
Aki szerint meg nem hasznos a válaszom, kíváncsi lennék mi nem hasznos benne, ugyanis csakis tényeket írtam...
Voltam olyan esküvőn pár éve, ahol kizárólag Dom Perignon pezsgő volt (0,7l kb. 60 ezer), 300 vendég, lazactól, kaviártól kezdve a megszokott lagzis ételeken át minden, a sütemények egy része a Gerbaud-ból volt. A menyasszony ruhája Vera Wang, 3 millióért, a vőlegénynek Hugo Boss öltöny. Biztos vagyok benne, hogy az összköltség jóval 10 millió felett volt.
Akkor érdemes belevágni az esküvőszervezésbe, ha megvan a megfelelő ismeretségi köröd, mivel hihetelenül sok esküvőszervező cég van.
Vannak olyan esküvőszervezők, akik nem is a pártól kapnak pénzt, hanem a beszállítóktól, szolgáltatóktól kapnak jutalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!