Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy az emberne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy az embernek egy igazi párja van csak az életében ? Mit gondoltok ?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy olyan ember akivel tényleg egymásnak valók. Nekem volt egy ilyen kapcsolatom nagyon tökéletes volt nagyon szerettem de sajnos véget ért, és egy jó ideje nem tudom elengedni mert nagyon szerettem és szinte minden megvolt benne amit szerettem. Félek, hogy nem fogok mást találni akibe ennyire bele tudnék szeretni és így a végén egyedül maradok mert tényleg olyan mintha ő lett volna az igazi. Nem vagyok ilyen spirituális stb de kicsit megingott a hitem hogy valaha is találok mást.

2022. ápr. 16. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

"sajnos véget ért"

"olyan mintha ő lett volna az igazi."

Olyan mintha, de nem.

Az igazival nem ér véget.

2022. ápr. 16. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
nem
2022. ápr. 16. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek ebben, ezek a vágyak nem gránitszilárdságú dolgok, a kapcsolat elején erősek, de később bizonyára alábbhagynak. Azt elfogadom, hogy működhet egy párkapcsolat élethosszig, de mindenképp tenni kell érte, erőfeszítések nélkül illúzió azt hinni, hogy "az igazival" csak úgy megy majd.
2022. ápr. 16. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszek, ahogyan a sorsban sem.

F

2022. ápr. 16. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Keress mást!
2022. ápr. 16. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Ez az egész "igazi" egy kitaláció.

2022. ápr. 16. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nincs igazim, lehet neked van.

N 43

2022. ápr. 16. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy vannak, akikkel jobban összeillünk és vannak, akikkel kevésbé. Azokkal, akikkel igazán jól összeillünk, szerencse kérdése a találkozás, de nem hinném, hogy csak egyetlen van belőlük a világon. De ha egy olyannal már találkoztál, akivel tényleg azt érezted, hogy megtaláltad a másik feled, akkor már szerencsésebb voltál, mint az emberek nagy része, hát még ha kétszer találsz ilyen párt. Ugyanakkor amikor egyszer nagyon szerelmes az ember, az ezt simán felülírja, mert akkor sok minden felett tudat alatt is szemet huny, és olyankor azt érzi, hogy Ő AZ, akit neki szánt az ég. Pedig... A saját tapasztalatom az, hogy a szerelmi hévben mindig azt hittem, hogy az adott párom lesz az igazi, aztán utólag, mikor "kijózanodtam" a nagy lángolásból rájöttem, hogy ez nem így volt. Sokszor ez az "utólag" már sokkal szakítás után volt, nem hazudok, de mindig megtörtént. Igazat adok annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy az igazival nem fogsz szakítani. Nekem nincs olyan exem, akire visszagondolva azt mondanám, hogy bárcsak ő maradt volna a párom. Az újonnan következő partnerek ilyen-olyan módon, de mindig felülmúlták az előzőket, míg végül összeakadtam a férjemmel, akivel (egyelőre) nem mentünk szét, így rá mondhatnám, hogy megtaláltam az igazit (amúgy tényleg ezt érzem, de ezt nevetséges lenne kijelenteni, amikor 17 évesen az első pasimnál is pontosan ugyanezt mondtam :D ), de ugye pont ezek a korábbi tapasztalatok miatt azt mondom, hogy ha valaha véget érne kettőnk kapcsolata, akkor ő nem egy élethosszig tartó "igazi" volt.
2022. ápr. 16. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hihetek, mert nekem már több is volt😂

Egyébként egyszer olvastam egy tanulmányt, mely szerint minden embernek átlagosan 25potenciális "igazija" van. Az azt jelenti, ha valamelyikükkel találkozna, minden nehézség nélkül le tudnának élni egy életet együtt, mert annyira kompatibilisek egymással. Van, akinek úgy alakul az élete, hogy többel is összesodorja az élet (mert az elsővel valami külső ok miatt, elkerülnek egymástól), van aki meg eggyel se találkozik. Fogalmam sincs, igaz-e, valószínűleg soha nem is fog kiderülni, nem is lehetne bizonyítani. De nekem nagyon szimpatikus ez az elmélet, szóval ebben hiszek.3-mal már találkoztam, szóval van még 22 esélyem 😂

2022. ápr. 16. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:

En minden exemmel összeillettem, nagyon jol működtünk együtt, mégis szakitás lett belole, megcsalás vagy ilyen törések miatt.

Egy embernek lehet sok párja akikkel JÓ kapcsolata van, de semmire nem megy vele, ha azok lelépnek.

Nem csak egy emberrel lehet harmoniában egyutt élni tehát.

A ritka inkább az, aki ugyanazt érzi mint te.

2022. ápr. 16. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!