Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azoknak lehet később jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak lehet később jó kapcsolata, boldog házassága aki fiatalon kipróbáltak egy pár partnert?

Figyelt kérdés
Tehát annak aki mondjuk 16 éves kora óta kapcsolatokban van annak nagyobb eséllyel lesz házassága mint egy olyannak aki csak 20-25 felett talál először párt?
2022. ápr. 10. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy van akinek igen is KELL a tapasztalat ahhoz hogy tudja hogy mit akar és ki tudja szűrni az elkövetkezendőkben, hogy ki a neki való.Egyszerűen ha sok ember nem esik pofára, nem tanulja meg hogy hogyan kell egy ember kiismerni és hogy hogyan válasszon jól, hogyan tudjon bízni a belső megérzéseiben. Viszont nem vagyunk egyformák. Olyanra is van példa hogy nem volt sok partnere házasság előtt, de még is jól választott és 32 éve eggyütt vannak (pl. szüleim). Az emberek sajnos nem ilyen egyszerűek. Ha azt vesszük alapul, hogy az a jó hogy sok partnere és tapasztalata volt, akkor mi a garancia arra hogy az az ember aki össze-vissza csapongott jobbra-balra majd azzal az egy emberrel hűséges lesz? Ah... nem olyan egyszerű ez.
2022. ápr. 10. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:
23%

A tapasztalat mítosza és istenítése a világon mindenben egy kamu. Egy kapcsolat nem egy álláslehetőség például. Ha összejön valaki valakivel fiatalon, ott még a felek jobban összecsiszolódnak egymással könnyebben. Az emberek személyisége ahogy idősödnek úgy kövesedik meg és gyepesedik be, egyre válogatósabbak lesznek és egyre kevesebb embert viselnek el maguk körül. Én kifejezetten sajnálom, hogy nem találtam meg a nagy párom 18-huszonpár évesen. (Akkoriban nem volt senkim, sokkal súlyosabb bajok voltak az életemben, minthogy ezzel foglalkozhattam volna.)

A nagyszüleim 23 és 18 éves korukban házasodtak össze, most 88 és 83 évesek, 65 éve lesznek idén házasok. Nekik nem kellett valahogy a tapasztalat gyűjtögetés. De mielőtt jön egy okos, aki csak annyit képes benyögni "az más kor volt", most is ismerek olyan 25-30 körülieket, akik már együtt vannak 10+ éve normálisan és minden esélye megvan, hogy együtt is maradnak majd.

2022. ápr. 11. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!