Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megismerkednél neten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerkednél neten egy külföldön élő vagy külföldi nővel max milyen messze lennél hajlandó elutazni hogy megismerd személyesen?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem erőltetném az ismerkedést
2022. ápr. 10. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Haverom 1+ év netezés után ment ki Ausztráliába, egy nőhöz.

Majd hazajött 1 hónap után, eladta a házát, kocsiját, mindenét, és kiköltözött. Már állampolgár, mert elvette a nőt.

2022. ápr. 10. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
alapból nem ismerkednék olyannal aki 100+ km re lakik tőlem.
2022. ápr. 10. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Én távkapcsolatban éltem évekig. De nem neten ismerkedtünk meg, hanem egy nemzetközi rendezvényen, személyesen. Nem hinném hogy ha neten történik az ismerkedés, az hosszútávon működni fog, pláne egy külföldivel. Az ilyen kapcsolatoknak nagy az ára mind anyagi ,mind energia ráfordítás terén.
2022. ápr. 10. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez nem egy normális párkapcsolat. Ha azért ismerkednél, hogy külföldi állampolgár lehess, hát legyen, de lehet, hogy erősen pofára fogsz esni.

Én biztos nem ismerkednék külföldivel, ahhoz, hogy rendesen megismerj valakit, rendszeresen kell élőben találkozni. Pár randi után nem költöznék össze senkivel, nincs az az ország.

2022. ápr. 10. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Sokan szerintem max a falu széléig.
2022. ápr. 10. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyilván olyan messze élő nővel ismerkednék, ahova hajlandó is vagyok elutazni.
2022. ápr. 10. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Ausztria, Szlovákia közelebb van hozzám, mint sok kelet magyarországi település. De annó képes voltam egy kelet magyarországi településre is elmenni.
2022. ápr. 11. 05:30
 9/11 dregor ***** válasza:
A bolygón belül bárhova. :D
2022. ápr. 11. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ismerkednék ennyire messze élő emberrel, legalábbis társkeresési szempontból nem. Így ha össze is futnék egy olyan emberrel neten, aki nagyon tetszik és szimpatikus, sem utaznék érte ki (sőt amúgy a városon kívül sem).
2022. ápr. 12. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!