Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam az esküvőjére a külföldön élő keresztapját és családját szeretné meghívni. Elég, ha mindenkinek kétéjszakás szállást fizet, vagy köteles öt-, hétnapos itt-tartózkodásukat fedezni? Hat felnőttről és négy gyerekről (8-14 évesek) van szó.
És ajánlott lebeszélni ezt.
Mi akiket elszállásoltunk pár embernek nem mondtuk, hogy mi fizetjük a szállást.
Volt aki kifizette magának, és annyival kevesebbet adott a borítékba előtte.
Volt aki annyival kevesebbet adott a borítékba, de mikor kifizettük odaadta a szállásra vonatkozó részt is utólag. Amennyit szántak rá.
Én is csak egy éjszakát fizetnék.
Nemsokára lesz esküvőnk, pénteki nap. Lesznek messzebbről érkező rokonok, akik maradnak szombat éjszakára is, mert a környéken fognak kirándulni. Azt már ők fogják fizetni. A péntek éjszakát fizetem én.
Látod, ez egy jó szűrő volt az esküvőre... ennyivel olcsóbban jöttök ki, aki csak nyerészkedni szeretett volna - ingyen hétvégézni - az kiesett...
Minden esetre sajnálom, hogy közeli családtag ilyen csalódást okozott.
Az ifjú párnak sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!