Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyannal aki 25 éves és nem volt még barátnője?
Adnál neki esélyt?
Nincs sok önbizalmam, meg eddig csak csalódást okoztak a lányok. Pedig nem nézek ki rosszul és csóró sem vagyok.
37 vagyok sose akartam barátnőt nagy stressz és teher ott a folytonos megfelelési kényszer.
Nincs egy nyugodt perce se az embernek tőle.
Én igen, de nekem alapvetően nem igen jön be ha valaki félénk és nem meri kimutatni az érzelmeit, görcsös stb.
Többször is belebuktam már hogy láttam hogy tetszem a férfinek de egyszerűen nem mert rendesen lépni, én meg igyekeztem bátorítani de így se. Én mindig megszívtam mert önmagam hibáztattam.
Azóta rájöttem hogy olyan férfire vágyom, aki nem fél kimutatni ha tetszik egy csaj, nem nem kell alfahímnek lennie. De ne féljen hozzám szólni és ne jöjjön mindenért zavarba.
"és csóró sem vagyok."
Annyira gazdag márpedig nem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!