Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt még teljesen elfelejtem? Mennyi idő kell,hogy elmúljanak az érzéseim?
Reggel felkeléskor ő az első gondolatom, fekvéskor az utolsó..vele álmodom szinte minden éjszaka… állandóan a fejembe jár, ha utazom, ha eszem, ha a telefonomhoz nyúlok….szinte már semmit se csinálok, csak, amit muszáj, különben fekszem és rágondolok.
Próbáltam lekötni magamat, az elején ment is, de ahogyan telik az idő egyre jobban hiányzik, szépülnek az emlékek, kopnak a rosszak….
Sose éreztem így, azt sem értem miért lett vége ilyen hirtelen,miért lökött el magától. Talán,ha tudnám az okot egyszerűbb lenne? Ha nem szó nélkül sétált volna el, akkor le tudnám zárni?
Sajnos így nem megy, folyton azon rágódom mit ronthattam el.
Szintúgy...
Neked hány hónapja tart?
Nekem fel evig tartott egy ilyen , amiben te vagy most. Aztan szepen lassan elmult. Azt mondtam magamnak : "semmit sem jelentek neki, en meg miatta ragadtam le az eletemben , alj mar le es ne sajnald magad tovabb!" Azt hittem sosem fog elmulni, de ami nem igazi az elmulik.
Elhiszem hogy faj, de tenyleg elmulik! Rajtad mulik hogy mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!