Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi időbe telt még teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telt még teljesen elfelejtem? Mennyi idő kell,hogy elmúljanak az érzéseim?

Figyelt kérdés

Reggel felkeléskor ő az első gondolatom, fekvéskor az utolsó..vele álmodom szinte minden éjszaka… állandóan a fejembe jár, ha utazom, ha eszem, ha a telefonomhoz nyúlok….szinte már semmit se csinálok, csak, amit muszáj, különben fekszem és rágondolok.

Próbáltam lekötni magamat, az elején ment is, de ahogyan telik az idő egyre jobban hiányzik, szépülnek az emlékek, kopnak a rosszak….

Sose éreztem így, azt sem értem miért lett vége ilyen hirtelen,miért lökött el magától. Talán,ha tudnám az okot egyszerűbb lenne? Ha nem szó nélkül sétált volna el, akkor le tudnám zárni?

Sajnos így nem megy, folyton azon rágódom mit ronthattam el.

2022. ápr. 9. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szintúgy...

Neked hány hónapja tart?

2022. ápr. 9. 22:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez a teljes nemrég óta, kb 1 hónapja…..de pokolnak érzem. Neked mióta tart?
2022. ápr. 9. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 Kb. fél éve, az egyetlen ember volt az életemben, talán ezért tart ilyen hosszan. Másnak szerintem kb. fél év a fordulópont.
2022. ápr. 9. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Volt egy csajom, aki után 8éven át keseregtem... a következő után 3even át... 35éves koromra megtanultam, hogy a kesergésnek magától nem lesz vége... vissza kell terni a vasászmezőre és új vadat kell keresni... és ha leteríted, az majd feledteti a régit.
2022. ápr. 9. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fel evig tartott egy ilyen , amiben te vagy most. Aztan szepen lassan elmult. Azt mondtam magamnak : "semmit sem jelentek neki, en meg miatta ragadtam le az eletemben , alj mar le es ne sajnald magad tovabb!" Azt hittem sosem fog elmulni, de ami nem igazi az elmulik.

Elhiszem hogy faj, de tenyleg elmulik! Rajtad mulik hogy mikor.

2022. ápr. 10. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt köztetek valami vagy csak plátói? Nem mindegy.
2022. ápr. 16. 00:18
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Volt
2022. ápr. 16. 08:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Udvarolt? Lefeküdtetek? Lelépett? Gondolom ilyesmi.
2022. ápr. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!